Zde může být vaše reklama.

Souboj o první šestku 25. kolo: Fotbalisté SK Sigma jedou do Boleslavi

25. kolo: Fotbalisté SK Sigma jedou do Boleslavi

foto: Petr Pelíšek

15. 03. 2024 - 15:00

Před první letošní reprezentační přestávkou čeká fotbalisty SK Sigma Olomouc mimořádně důležité utkání. Ve 25. kole FORTUNA:LIYG hrají v Mladé Boleslavi a půjde o souboj šestého se sedmým v tabulce. Oba celky mají třiatřicet bodů, Hanáci horší skóre. A pokud chtějí splnit cíl být v TOP 6, potřebují po výhře v Ostravě další plný bodový zisk.

„Vítězství na Baníku je povzbudivá injekce. Je to ale především o každodenní dlouhodobé práci, byť psychika je důležitou součástí výkonu. Hlava dělá hodně. Je to podobné ve všech sportech. Tenista, který nezvládne čtyři mečboly, je taky ve složité situaci. Takže je dobře, že jsme si dokázali, že jsme nezapomněli vyhrávat. Věřím, že by to pro nás mohl být odrazový můstek dál. Je ale důležité dělat kroky od slov k činům,“ řekl trenér SK Sigma Jiří Saňák. „Nebudeme si říkat, že je všechno růžové. V přípravě a trénincích jsou místa, kdy nám to vychází, ale i místa, kdy musíme být na hráče nepříjemní. Věříme na dennodenní poctivou práci v tréninkovém procesu,“ podotkl.

Zápas FK Mladá Boleslav versus SK Sigma Olomouc začne v sobotu 16. března v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Stanislav Volek, asistovat na pomezí mu budou Jan Hurych a David Žurovec.

Jak nastoupí:

Mladá Boleslav: Mikulec - Kadlec, Suchý, Král, Suchomel - Karafiát, Sakala - Kušej, Mareček, Vaníček - Hilál. Trenér David Holoubek.
SK Sigma Olomouc: Macík - Vraštil, Beneš, Pokorný, Novák - Vodháněl, Zorvan, Breite, Pospíšil, Fortelný - Juliš. Trenér: Saňák.

Další články