Zde může být vaše reklama.

Zase proti Pražanům 26. kolo: Sigma má doma Bohemians

26. kolo: Sigma má doma Bohemians

foto: Petr Pelíšek

07. 04. 2023 - 15:00

Fotbalisté SK Sigma Olomouc hrají o velikonoční neděli zápas, který může hodně napovědět další vývoj boje o čtvrté místo v tabulce. Ve 26. kole FORTUNA:LIGY nastoupí Hanáci doma na Andrově stadionu proti Bohemians Praha. A půjde o souboj šestého se čtvrtým v aktuálním pořadí tuzemské nejvyšší soutěže.

Šestá Sigma ztrácí na čtvrté Bohemians pět bodů, do konce základní části zbývá odehrát pět kol. Pokud chtějí Olomoučtí pomýšlet na posun ze šesté příčky výš, musejí nutně doma s Pražany zabodovat naplno. Hanáci se potřebují zvednout po prohře nula čtyři, kterou utrpěli minulou sobotu v pražském Edenu. „Víme, co nás v posledních pěti kolech čeká. Jsou tam tři domácí zápasy. Budeme do týmu nalévat sebevědomí, je natolik zkušený, že bychom neměli volit nějaké speciální přístupy. Věřím, že s Bohemkou to bude vypadat úplně jinak,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

V sestavě SK Sigma bude opět scházet stoper Vít Beneš, naposledy před týdnem v Praze na Slavii chyběli také stoper Lukáš Vraštil, záložník Jan Fortelný a útočníci Antonín Růsek s Jakubem Přichystalem.

Poprvé na Andrově stadionu se v dresu Klokanů ukáže odchovanec SK Sigma Martin Hála.

Zápas SK Sigma Olomouc versus Bohemians Praha začne v neděli 9. dubna v 16.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Dominik Starý, asistovat na pomezí mu budou Jan Paták a Lukáš Slavíček.

Jak nastoupí:
SK Sigma Olomouc: Macík – Zifčák, Pokorný, Poulolo, Sláma – Navrátil, Breite, Ventúra, Pospíšil, Vodháněl – Růsek. Trenér Václav Jílek.
Bohemians: Jedlička – Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Jindřišek, Beran, Kovařík  – Prekop, Drchal, Hála. Trenér Jaroslav Veselý.

Další články