Zde může být vaše reklama.

Chtějí zabodovat 27. kolo: Sigma jede do Zlína

27. kolo: Sigma jede do Zlína

foto: Petr Pelíšek

14. 04. 2023 - 15:00

Fotbalisté SK Sigma Olomouc se po domácí ztrátě s Bohemians (2:2) vydají ve 27. kole FORTUNA:LIGY do Zlína. O další body do pořadí české nejvyšší soutěže tam budou bojovat v sobotu 15. dubna od 16 hodin.

Zlín hraje o záchranu, je na předposledním místě, dosud získal dvaadvacet bodů, stejně jako v tabulce poslední Pardubice. Hanáci jsou tak jasným papírovým favoritem. Zvlášť, když bojují o umístění v první šestce a také posun na čtvrtou příčku, která znamená účast v evropském poháru. „Ambice mužstva na čtvrté místo jednoznačně je, chceme být, logicky, co nejvýš. Šance existuje a bylo by alibistické říkat, že nám stačí něco jiného. Šestka je prvotním cílem, ale ověřili jsme si, že čtvrté místo, které je na dostřel, je v našich silách. Uděláme maximum, abychom získali v závěru soutěže co nejvíc bodů, a uvidíme, na co to bude stačit,“ řekl Václav Jílek, trenér SK Sigma.

V olomoucké sestavě bude opět chybět stoper Vít Beneš, mimo hru by měli opět být také stoper Lukáš Vraštil, záložník Jan Fortelný a útočníci Antonín Růsek s Jakubem Přichystalem.

Zápas FC Trinity Zlín versus SK Sigma Olomouc začne v sobotu 15. dubna v 16.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Ondřej Berka, asistovat na pomezí mu budou Matěj Vlček a Jaroslav Hádek.

Jak nastoupí:
Zlín: Rakovan – Cedidla, Simerský, Procházka , Čanturišvili – Didiba, Hlinka – Vukadinovič, Hrubý, Dramé – Kozák. Trenér Pavel Vrba.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Pokorný, Greššák, Sláma – Navrátil, Breite, Ventúra, Pospíšil, Vodháněl –  Chytil. Trenér Václav Jílek.

Další články