Zde může být vaše reklama.

Jedou do Prahy 29. kolo: Fotbalisté SK Sigma hrají v Edenu

29. kolo: Fotbalisté SK Sigma hrají v Edenu

foto: Petr Pelíšek

19. 04. 2024 - 15:00

Poslední výjezd základní části FORTUNA:LIGY čeká fotbalisty SK Sigma Olomouc v neděli 21. dubna. To budou hrát v pražském Edenu proti Slavii, výkop je v 15.00.

Sigma před týdnem porazila na Andrově stadionu Jablonec. Doma zvítězila po sedmi planých kolech a to jí vrátilo do hry o první šestku. I když to má hodně těžké, v posledních dvou kolech základní části nemá lehký los. „Dobře jsme věděli, že naše série je dlouhá a nepříjemná. Chtěli jsme to zastavit, abychom do zápasů se Slavií a Spartou mohli jít s těmi třemi body, které jsou mimořádně důležité,“ řekl Jiří Saňák, trenér SK Sigma.

V olomoucké sestavě bude chybět záložník Jiří Spáčil, který dostal za červenou z domácího duelu proti Jablonci stopku na dvě utkání. Trest na jeden zápas za čtyři žluté má záložník Jan Fortelný.

Střetnutí to bude zvláštní hned pro několik hráčů pražského celku. Odchovanci SK Sigma Olomouc jsou obránce Ondřej Zmrzlý a David Zima, záložník Petr Ševčík a útočník Mojmír Chytil. Z Hané navíc do Edenu přestoupil brankář Aleš Mandous, naposledy letos v lednu i asistent trenéra Milan Kerbr mladší.

Zápas SK Slavia Praha versus SK Sigma Olomouc začne v neděli 21. dubna v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Marek Radina, asistovat na pomezí mu budou Matěj Vlček a Martin Leška.

Jak nastoupí:
Slavia: Staněk - Vlček, Ogbu, Zima, Zmrzlý - Oscar, Ševčík - Provod, Jurečka, Wallem - Chytil. Trenér Jindřich Trpišovský.
SK Sigma: Stoppen - Chvátal, Pokorný, Vraštil, Uriča - Langer, Vodháněl, Breite, Ventúra, Zorvan - Juliš. Trenér Jiří Saňák.

Další články