Zde může být vaše reklama.

Jedou ven 29. kolo: Sigma bude hrát v Jablonci

29. kolo: Sigma bude hrát v Jablonci

foto: Petr Pelíšek

25. 04. 2023 - 12:18

V anglickém týmu pokračují fotbalisté SK Sigma Olomouc poslední dubnovou středu. To je v rámci 29. kola FORTUNA:LIGY čeká zápas v Jablonci. Hanáci tam budou o další body, nutné pro udržení se v první šestce tabulky, bojovat od 17.30.

Oba celky v předchozím kole prohrály. Sigma doma s Teplicemi (1:2), Jablonec v Českých Budějovicích (1:5). Zatímco Hanáci bojují o udržení mezi první šestkou, a pokukují po konečném čtvrtém místě, Jablonečtí hrají o to, aby se vyhnuli účasti ve skupině o záchranu, na kterou mají jen dvoubodový náskok. „Jsou dvě kola do konce základní části a je úplně jasné, že všichni chtějí uhrát, co jenom půjde. Až to skončí, tak se všichni podíváme, na co to bude stačit. Napovídat se toho může moc, ale platí „ukázaná přímo na hřišti.“ Nic jiného. Čekají nás zápasy s Jabloncem a Baníkem. Teď se soustředíme na ten první, od čtvrtka na ten druhý. Řeči okolo nám nepomůžou, jen dobrý výkon,“ řekl Jiří Saňák, asistent trenéra SK Sigma.

V olomoucké sestavě budou scházet útočníci Jakub Přichystal a Antonín Růsek, nejistý je start záložníků Radima Breiteho a Jana Vodháněla.

Za Jablonec hrají dva odchovanci SK Sigma – obránce Michal Surzyn a záložník David Houska.

Zápas FK Jablonec versus SK Sigma Olomouc začne ve středu 26. dubna v 17.30. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Jan Všetečka, asistovat na pomezí mu budou Zdeněk Arnošt a Martin Leška.

Jak nastoupí:
FK Jablonec: Jablonec: Hanuš - Heidenreich, Král, Martinec - Souček, Hübschman, Šulc, Považanec, Polidar - Sejk, Chramosta. Trenér David Horejš.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Pokorný, Beneš, Sláma – Navrátil, Breite, Ventúra, Pospíšil, Zifčák – Chytil. Trenér Václav Jílek.

Další články