Zde může být vaše reklama.

Zase hrají venku 3. kolo: Sigma jede na Slovácko

3. kolo: Sigma jede na Slovácko

foto: Petr Pelíšek

19. 05. 2023 - 15:00

Po vítězství v Plzni mají fotbalisté SK Sigma Olomouc před sebou další zápas ve skupině o titul FORTUNA:LIGY na hřišti soupeře. V sobotu hrají od 15.00 v Uherském Hradišti. A plán mají Hanáci jednoznačný, získat tři body a přisunout se ke Slovácku v tabulce na kontakt.

Olomoučtí mají postavením v TOP 6 splněno, ve zbývajících třech kolech to ještě můžou vyšperkovat posunem o příčku, možná i dvě, výš, než je aktuální šestá pozice „Je třeba říct, že i když je ve hře ještě devět bodů, takt to především nemáme ve svých rukách. Musela by přijít souhra výsledků našich soupeřů a naší extrémní kvality v přímé konfrontaci. Jsme nohama na zemi, víme, že to je strašně daleko. Ale dokud není ztraceno všechno, tak není ztraceno nic, i když je to trochu teorie. Dokud je sebemenší naděje, tak je to motiv a naší povinností je rvát se a udělat maximum pro zisk bodů. Uvidíme, na co to bude stačit,“ řekl Václav Jílek, trenér SK Sigma Olomouc.

V olomoucké sestavě budou pro zranění chybět útočníci Antonín Růsek a Jakub Přichystal.

Zápas 1. FC Slovácko versus SK Sigma Olomouc začne v sobotu 20. května v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Petr Hocek, asistovat na pomezí mu budou Matěj Vlček a Lukáš Slavíček.

Jak nastoupí:
Slovácko: Nguyen - Hofmann, Daníček, Kadlec - Sinjavskij, Havlík, Trávník, Kalabiška – Mihálik, Vecheta, Petržela. Trenér Martin Svědík.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Pokorný, Beneš, Sláma – Navrátil, Fortelný, Ventúra, Pospíšil, Zifčák – Chytil. Trenér Václav Jílek.

Další články