Zde může být vaše reklama.

Moravské derby 3. kolo: Sigma jede na Slovácko

3. kolo: Sigma jede na Slovácko

foto: Petr Pelíšek

04. 08. 2023 - 14:06

Třetím kolem pokračují první srpnovou sobotu v podzimním programu FORTUNA:LIGY fotbalisté SK Sigma Olomouc. Hrají venku, v Uherském Hradišti nastoupí proti 1:FC Slovácko ov 15 hodin.

„Výhra nad Karvinou byla pro psychiku důležitá. Věděli jsme, že první kola nejsou jednoduchá, zejména venkovní zápasy, kdy nás teď čeká Slovácko a za čtrnáct dnů Plzeň. Ale žádný zápas není jednoduchý. Pro psychiku hráčů i nás bylo super, že jsme vyhráli. Už jen z toho důvodu, že posledních pět domácích ligových zápasů jsme nevyhráli. Chtěli jsme udělat radost fanouškům. Jen škoda, že jsme gólů nedali více, protože šance na to byly,“ řekl Milan Kerbr, asistent trenéra a vedoucí mužstva SK Sigma.

V sestavě SK Sigma budou chybět útočník Antonín Růsek, brankář Tadeáš Stoppen, Pavel Zičák a Jiří Sláma (zranění).

Zápas 1. FC Slovácko versus SK Sigma Olomouc začne v sobotu 5. srpna v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Stanislav Volek, asistovat na pomezí mu budou Kamil Hájek a David Žurovec.

Jak nastoupí:
Slovácko: Heča - Reinberk, Daníček, Kadlec - Sinjavskij, Trávník, Kim Sung-pin, Havlík, Holzer - Petržela, Vecheta. Trenér Martin Svědík.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Vraštil, Beneš, Křišťál – Navrátil, Breite, Vodháněl, Pospíšil, Zmrzlý – Juliš. Trenér Václav Jílek.

Další články