Zde může být vaše reklama.

Naposledy doma 4. kolo: Sigma hraje proti Slavii

4. kolo: Sigma hraje proti Slavii

foto: Petr Pelíšek

22. 05. 2023 - 15:00

Poslední domácí zápas sezóny čeká fotbalisty SK Sigma Olomouc v netradičním termínu. Ve 4. kole skupiny o titul FORTUNA:LIGY budou hrát proti Slavii Praha v úterý od 19.00.

Sigma o víkendu remizovala 2:2 v Uherském Hradišti. „Do nadstavby jsme šli s větší ztrátou, takže teoreticky jsme na Bohemku další bod stáhli,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek. „Víme, proti komu budeme stát. Zejména v příštím zápase proti Slavii. Dostali jsme se ze situace, kdy jsme v 85. minutě byli velmi blízko reálné šanci se o čtvrté místo porvat zpátky do té roviny teorie, kdy musíme spoléhat i na ostatní výsledky. Ale dokud je teoretická šance, tak se o ni budeme bít. Věřím, že budeme nepříjemný soupeř i pro Slavii a půjdeme do toho s vírou, že máme šanci uspět,“ poznamenal.

V olomoucké sestavě budou pro zranění chybět útočníci Antonín Růsek a Jakub Přichystal.

Zápas SK Sigma Olomouc versus Slavia Praha začne v úterý 23. května v 19.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Pavel Orel, asistovat na pomezí mu budou Jan Váňa a Jaroslav Hádek.

Jak nastoupí:
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Pokorný, Beneš, Sláma – Navrátil, Fortelný, Ventúra, Pospíšil, Zifčák – Chytil. Trenér Václav Jílek.
Slavia: Kolář - Douděra, Holeš, Ogbu, D. Jurásek - Ševčík, Oscar - M. Jurásek, Zafeiris, Schranz - Jurečka. Trenér Jindřich Trpišovský.

Další články