Zde může být vaše reklama.

Konec sezóny 5. kolo: Poslední zápas hraje Sigma v Ďolíčku

5. kolo: Poslední zápas hraje Sigma v Ďolíčku

foto: Petr Pelíšek

26. 05. 2023 - 15:00

Pátým kolem nadstavbové skupiny i titul skončí poslední květnový víkend soutěžní ročník fotbalistům SK Sigma Olomouc. V sobotu hrají od 16 hodin v pražském Ďolíčku proti Bohemians. A už je to pro ně jen formalita, tedy co se týče konečného postavení v tabulce. Hanáci už nemohou skončit lépe než na šestém místě. Ale samozřejmě jako v každém utkání i tentokrát chtějí maximální bodový zisk.

„K nějaké obměně sestavy určitě dojde, máme vykartované hráče. Čeká nás ještě jeden těžký zápas a určitě se tam pojedeme porvat o vítězství,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

V olomoucké sestavě budou pro zranění chybět brankáře Tadeáš Stoppen, útočníci Antonín Růsek a Jakub Přichystal, plus také vykartovaní Denis Ventúra a Pavel Zifčák.

Zápas Bohemians Praha versus SK Sigma Olomouc začne v sobotu 27. května v 16.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Dalibor Černý, asistovat na pomezí mu budou Ivo Nádvorník a Kamil Hájek.

Jak nastoupí:
Bohemians: Soukup - Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Hála, Drcha - Puškáč. Trenér Jaroslav Veselý.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Pokorný, Beneš, Sláma – Navrátil, Fortelný, Breite, Pospíšil, Zmrzlý – Chytil. Trenér Václav Jílek.

Další články