Zde může být vaše reklama.

Budou další body? 7. kolo: Sigma míří na nový stadion v Hradci

7. kolo: Sigma míří na nový stadion v Hradci

foto: Petr Pelíšek

01. 09. 2023 - 17:18

Anglický týden zakončí fotbalisté SK Sigma Olomouc v neděli v Hradci Králové. Zápas 7. kola FORTUNA:LIGY tam bude začínat ve 20.00. A potom bude následovat první reprezentační přestávka v sezóně.

„Samozřejmě se dá očekávat ve večerním čase pěkná kulisa, vzhledem k nějakým oficialitám i zajímavá atmosféra. Hráči na obou stranách asi potvrdí, že se cítí lépe v prostředí, kde atmosféra je, i když je třeba na straně soupeře,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek. „Pro nás je ale důležité sportovní hledisko. Hradec je kvalitní mužstvo, které dokázalo remizovat v Plzni a zvládnout dva domácí zápasy. Je tedy evidentní, že podpora domácího prostředí je tam silná a funguje. Do každého utkání jdeme s tím, že chceme vyhrát, ale jednoduché to není nikdy,“ podotkl.

Sigma zase nebude komplet, scházet opět budou útočník Antonín Růsek, brankář Tadeáš Stoppen a Vojtěch Křišťál (zdravotní potíže). Naposledy proti Liberci nehráli ani záložníci Denis Ventúra a Dele, plus útočník Pavel Zifčák. Je tedy otázkou, jestli nyní budou fit. Naopak po trestu za vyloučení už bude připraven stoper Lukáš Vraštil.

Utkání bude mít neobvyklý pro útočníka Lukáše Juliše, za Hradec nastupuje na stejném postu jeho mladší bratr Petr.

Zápas FC Hradec Králové versus SK Sigma Olomouc začne v neděli 3. září v 20.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Jan Petřík, asistovat na pomezí mu budou Lucie Ratajová a Lukáš Matoušek.

Jak nastoupí:
Hr. Králové: Bajza - Klíma, Heidenreich, Leibl  - Pilař, Kučera, Kodeš, Dancák, Horák, Krejčí  - Vašulín. Trenér Jozef Weber.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Beneš, Pokorný, Sláma – Navrátil, Pospíšil, Breite, Vodháněl, Zmrzlý – Juliš. Trenér Václav Jílek.

Další články