Zde může být vaše reklama.

Jedou ven 9. kolo: Sigma míří do Ďolíčku

9. kolo: Sigma míří do Ďolíčku

foto: Petr Pelíšek

22. 09. 2023 - 16:18

Fotbalistům SK Sigma Olomouc se daří. Prožívají nejlepší vstup do soutěžního ročníku za poslední tři dekády. A samozřejmě by na dosavadní bodové zisky rádi rozšiřovali. Další příležitost k tomu budou mít již v sobotu, to hrají zápas 9. kola v pražském Ďolíčku proti Bohemians (18.00).

„Bohemka je velmi silný soupeř, obzvlášť na domácím hřišti, kde očekáváme výbornou kulisu. Na druhou stranu se na to těšíme a doufám, že navážeme na poslední vítězné utkání, které jsme tam odehráli v nadstavbě,“ řekl Jiří Saňák, asistent trenéra SK Sigma.

„Týmy se oproti konci minulé sezony zase tolik nezměnily, i trenéři jsou na obou stranách stejní. Stylově to tedy bude podobné. Každý máme svůj způsob hry. Rozhodovat se bude v sobotu, kdo bude lepší tady a teď. Kdo bude mít lepší formu a lepší nastavení. A samozřejmě také efektivita, protože oba týmy jsou vyrovnané, koneckonců v minulosti dost našich zápasů končilo remízou,“ podotkl Saňák.

V sestavě SK Sigma budou zase scházet útočník Antonín Růsek, brankář Tadeáš Stoppen a Vojtěch Křišťál (zdravotní potíže).

Zápas FC Bohemians Praha versus SK Sigma Olomouc začne v sobotu 23. září v 18.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Ondřej Pechanec, asistovat na pomezí mu budou Matěj Vlček a Jakub Šimáček.

Jak nastoupí:
Bohemians: Jedlička - Hůlka, Křapka, Hybš - Dostál, Jánoš, Hrubý, Kovařík - Prekop, Smrž - Puškáč. Trenér Jaroslav Veselý.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Beneš, Vraštil, Sláma – Navrátil, Pospíšil, Breite, Vodháněl, Zmrzlý – Juliš. Trenér Václav Jílek.

Další články