Zde může být vaše reklama.

Lafata pro zranění nebude Amatéři proti Spartě už v sobotu v Hodolanech

Amatéři proti Spartě už v sobotu v Hodolanech

25. 06. 2019 - 06:01

Tradiční účastník olomoucké ligy malé kopané FC Braník změří své síly se Starou gardou AC Sparta Praha už tuto sobotu na hřišti v Hodolanech od 15 hodin. Stane se tak u příležitosti 25 let od založení tohoto olomouckého klubu. Nakonec nedorazí David Lafata kvůli zranění, které utrpěl v okresním přeboru.

David Lafata se sice před rokem definitivně rozloučil s kariérou profesionálního fotbalisty, pokračuje ale na amatérské bázi v okresním přeboru. Stal se posilou jihočeského Olešníku, kde kdysi s kariérou začínal. Ostrý skluz soupeře z Hluboké nad Vltavou měl ale za následek vážné zranění - zlomeninu lýtkové kosti s neurčitě dlouhou rekonvalescencí. Lafata tak bude v dresu legend Sparty chybět.

Ostatní ale dorazí pa ohlášená sestava bude kompletní - Tomáš Rosický, Jirka Novotný, Michal Horňák, nebo bomber Tomáš Skuhravý, Jarda Blažek, ale třeba i Franz Straka a mnoho dalších bývalých reprezentantů. Utkání bude předcházet doprovodný program který začne již od 13:30, hlavní utkání pak začne v 15:30. 

Další články