Zde může být vaše reklama.

Skvělý výsledek Béčko SK Sigma doma porazilo Příbram

Béčko SK Sigma doma porazilo Příbram

foto: Petr Pelíšek

24. 04. 2023 - 20:48

V dohrávce 24. kola druhé ligy nastoupilo béčko SK Sigma Olomouc na Andrově stadionu proti Příbrami. Hanáci soupeře, který hraje o postup do první ligy, smetli z trávníku, o výhře čtyři k jedné rozhodli třemi góly už v prvním poločase. Dvakrát skóroval útočník Denis Kramář.

Béčko Sigmy mělo skvělý vstup do zápasu. A hodně rychle šlo do vedení. Už v 8. minutě se do palebné pozice protáhl Kramář a Hanáci vedli. Ve 21. minutě to bylo ještě lepší. Z přímého kopu za faul na Vaněčka se trefil do levé šibenice Slaměna. Ještě do pauzy se domácí radovali z třetí branky. Po standardce dorážel Kramář. Po změně stran Sigma trošku vypadla z tempa a Příbram toho využila ke vstřelení branky. Ale minutu poté se ve vápně uvolnil Vaněček a upravil na konečných čtyři k jedné.

„Hráli jsme proti silnému soupeři, utkání jsme zvládli dobře. Důležité bylo, že jsme po gólu Kramáře následně dokázali díky krásné brance Slaměny zvýšit na dva nula. Z trestného kopu to trefil nádherně. Mužstvo se pak uklidnilo. Cítil jsem z něj větší víru ve vítězství. Do poločasu jsme přidali důležitý třetí gól. Ještě důležitější bylo, že jsme po inkasované brance okamžitě zásluhou Vaněčka dali na 4:1. Zápas se pak dohrával. Při pohledu na tabulku je jasné, že ty tři body pro nás mají velkou cenu,“ řekl Augustin Chromý, trenér SK Sigma B.

SK Sigma Olomouc B – Příbram 4:1 (3:0)

Branky: 8. a 40. Kramář, 21. Slaměna, 63. Vaněček – 62. Čejka. Rozhodčí: Kotala – Mikeska, Žurovec. ŽK: Jeřábek, Schindler. Diváků: 253.

SK Sigma B: Trefil – Hadaš, Bednár, Poulolo, Galus –Langer (90.+1 Grečmal), Slaměna, Dele (78. Fabiánek), Šíp (68. Uriča) – Kramář (78. Fiala), Vaněček (67. Zlatohlávek). Trenér Augustin Chromý.
Příbram: Melichar – Stropek (80. Jahič), Fišl, Dudl (18. Čejka), Youssef (46. Mašek) – Jeřábek (46. Anih), Langhamer, Petrák, Zeronik, Vokřínek (73. Schindler) – Wágner. Trenér Dušan Uhrin ml.

Další články