Zde může být vaše reklama.

Vysoká prohra Béčko SK Sigma dostalo v Příbrami pětku

Béčko SK Sigma dostalo v Příbrami pětku

foto: Petr Pelíšek

30. 09. 2022 - 19:22

Rozjet se znovu po reprezentační přestávce, to se fotbalistům SK Sigma Olomouc nepovedlo. Dnes prohráli zápas desátého kola druhé nejvyšší soutěže v Příbrami vysoko nula pět.

Sigma musela záhy střídat. Faul na Slaměnu rozhodčí nechal nepochopitelně bez karetního trestu, chvíli potom musel do hry Mikulenka. Domácím v úvodu pokřivený metr pomohl a brankář Fendrych musel likvidovat dvě nebezpečné střely. Další minelu předvedli rozhodčí ve 20. minutě, kdy si vymysleli pro Příbram rohový kop poté, co kapitán Vepřek asi čtyři metry v klidu jen kontroloval míč mířící do zámezí poté, co ho hráli domácí ... V Příbrami nic neobvyklého … Sigma se tím ale nenechala deprimovat. A ve 24. minutě měla první velkou šancí. Byl v ní Matoušek, ale levačkou těsně minul. Nedáš-dostaneš se projevilo o deset minut později. Hosté propadli ve středu pole a Příbram šla do vedení. Pět minut před pauzou zase propadl střed olomoucké zálohy, další šanci tentokrát domácí nevyužili.  Ve 43. minutě převedl domácí Čejka už několikátý hrubý faul, ale kromě ústní domluvy se rozhodčí k ničemu dalšímu neodhodlal. V nastaveném čase pak ještě Sigmu zachránila pravá tyčka po standardní situaci. Další chybu středu obrany na začátku druhé půlky Příbram ztrestala a vedla už o dva. Když v 57. minutě dostala Sigma třetí branku, bylo hotovo. V 62. minutě projel domácí Dudl šlapákem podrážkou hodně vysoko Slavíčka, dostal za to jen žlutou kartu … Což už ale nemělo na konečný olomoucký debakl vliv.

„Poločas jsme odehráli celkem slušně, ale nedařilo se nám hlídat domácí útočníky. Ve druhé půlce se pak po druhé brance ukázala příbramská útočná síla. Pak mi vadilo, že při každém centru měl míč soupeř, v tom jsme nestačili. Hned na začátku jsme měli nějaké šance, pak v závěru také. Ale zatímco my nedáme, tak Wágner nám ukázal, se dávají góly,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý.

Příbram – SK Sigma Olomouc B 5:0 (1:0)

Branky: 34., 59. a 73. Wágner, 50. a 57. Surmaj. Rozhodčí: Petřík – Kotalík, Cichra. ŽK: Dudl, Sakala - Slavíček, Hadaš. Diváci: 672.

SK Sigma: Fendrich – Slavíček, Bednár, Vepřek, Galus – Hadaš (63. Grečmal), Slaměna (11. Mikulenka, 63. Fiala), Sedlák, Fabiánek (63. Grygar), Matoušek – Zlatohlávek (82. Uriča). Trenér Augustin Chromý.

Další články