Zde může být vaše reklama.

Sahali po výhře Béčko SK Sigma mělo vítězství na dosah, bere jen bod

Béčko SK Sigma mělo vítězství na dosah, bere jen bod

foto: Petr Pelíšek

23. 07. 2023 - 20:37

V 1:kole FORTUNA:NARODNÍ LIGY získali fotbalisté SK Sigma Olomouc B bod za remízu ve Varnsdorfu. Sahali ale po výhře, měli ji blízko, stačilo, aby Galus proměnil pokutový kop.

Sigma na začátku přežila nějaké domácí šance, aby šla do vedení. Stalo se tak ve 20. minutě, zařídil to Galus. Pět minut před přestávkou se povedlo domácí srovnat po standardní situaci.

Hned na začátku druhé půlky mohla jít Sigma do vedení. Po faulu na F. Uriču kopala penaltu, ale Galus ji neproměnil. Sigma pak měla dost další šancí k tomu, aby rozhodla, ale proměnit se nepovedlo ani jednu.

„Domácí měli aktivní vstup do utkání. Myslím, že kdybychom prohrávali dva nula, tak se nemůžeme divit. Později jsme se z toho náporu zmátořili a po pěkné akci šli do vedení. Na druhou stranu to nebylo zasloužené vedení. Závěr první půle jsme dohrávali v lepším rozpoložení. Druhý poločas byl z naší strany dobrý, vytvořili jsme si obrovské množství šancí, ale je škoda, že jsme to nekorunovali vítěznou brankou,“ řekl Tomáš Janotka, trenér SK Sigma B.

FK Varnsdorf - SK Sigma Olomouc B 1:1 (1:1)

Branky: 40. Stránský – 20. Galus. Rozhodčí: Kotala – Kotík, Dresler. ŽK: Samko, Kříž, Osaghae –Jaja, Moses. Diváci: 755.

SK Sigma B: Digaňa – Galus (76. Cahel), Vepřek, Jaja, Slavíček (46. Coufal) – F. Uriča (76. Šíp), Langer, Fabiánek, Spáčil – Fiala (57. Mikulenka), Moses (87. A. Uriča). Trenér Tomáš Janotka.

Další články