Zde může být vaše reklama.

To se nepovedlo Béčko SK Sigma na Chrudim nemělo

Béčko SK Sigma na Chrudim nemělo

foto: Petr Pelíšek

05. 11. 2023 - 12:33

V posledním domácím utkání podzimu béčko SK Sigma Olomouc přenechalo všechny body soupeři. Chrudimi Hanáci podlehli o dvě branky.

Domácí šli do zápasu s jistými změnami v sestavě. V základu chyběla ofenzivní esa Fiala a Mikulenka. První byl po nemoci, druhý v trestu za čtyři karty. Na začátku mělo béčko nějaké šance, ale nedalo je. Do vedení šla Chrudim ve 20. minutě, bylo to z pokutového kopu. Minutu před přestávkou bylo srovnáno, vlastní branku si Míka. Šest minut po přestávce šla Sigma do vedení, to se krásně trefil do šibenice Langer. Ale za další pět minut bylo všechno jinak. Chrudim srovnala na dva dva. A pak už se domácí nějak nemohli dostat do potřebného tempa. Zaplatili za to v závěru, kdy dvakrát inkasovali a nezískali tak ani bod.

„Je to obrovské zklamání a naštvání. Vítězstvím bychom si výrazně pomohli v tabulce, Tu příležitost jsme promarnili. Dostali jsme čtyři branky a s takovým přídělem se nedá vyhrávat. I přesto, že jsme prohrávali, se povedlo otočit na dva jedna. Ale pak jsme nechali Chrudim vyrovnat na dva dva, následně jsme se už nemohli dostat do tempa,“ řekl trenér SK Sigma B Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc B – Chrudim 2:4 (1:1)

Branky: 44. vlastní Míka, 51. Langer – 20. (pen.) a 79. Huf, 56. Kutík, 85. Řezníček. Rozhodčí: Doubrava – Kubr, Hádek. ŽK: Toml, Kutík, Záviška. Diváci: 148.

SK Sigma B: Stoppen – Křišťál, Bednár, Vepřek, F. Uriča – Hadaš (63. Fiala), Langer, Spáčil (86. Grečmal), Dele (86. Fabiánek), Šíp (31. Amasi) – Zifčák. Trenér Tomáš Janotka.

Další články