Zde může být vaše reklama.

Třetí zápas přípravy Béčko SK Sigma nemělo s Kroměříží potíže

Béčko SK Sigma nemělo s Kroměříží potíže

foto: Petr Pelíšek

05. 07. 2023 - 14:40

Ve třetím přípravném utkání na nový soutěžní ročník hrál tým SK Sigma Olomouc B ve Slatinicích proti Kroměříži. Druholigoví domácí nováčka druhé nejvyšší soutěže poměrně hladce přehrávali a zvítězili jasně tři k jedné.

Začátek zápasu se Sigmě povedl velmi dobře. Už ve 2. minutě vedla poté, co se po rohovém kopu prosadil hlavou David. Další šanci proměnili Olomoučtí ve 21. minutě. Fiala se prosadil přes dva stopery a sám před brankářem se nespletl. Pak Sigma trošku vypadla z role, což Kroměříž využila. První dvě velké šance ještě nedala, pak si zakončení Fulneka srazil do vlastní brány Slavíček. Což domácí zase probralo a pak dál hosty přehrávali. A měli hodně šancí, ovšem proměnili už jenom jednu. Devět minut po přestávce dal na tři jedna hlavou Galus.

„Do zápasu jsme šli z velké únavy, ale to určitě i soupeř. Každopádně jsem spokojený s tím, jak to kluci zvládli. Dobře jsme do zápasu vstoupili, korunovali to dvěma góly po dvaceti minutách. Pak jsme stáhli nohu z plynu, soupeř zahrozil a nakonec snížil. Potom jsme zase přidali a měli šance dát na tři jedna ještě do poločasu. Nakonec jsme ten uklidňující gól dali na začátku druhé půlky,“ řekl trenér SK Sigma B Tomáš Janotka.

Další zápas hraje béčko SK Sigma proti Vyškovu ve Slatinicích v sobotu od 10.30.

SK Sigma Olomouc B – Kroměříž 3:1 (2:1)

Branky: 2. David, 21. Fiala, 54. Galus – 34. vlastní Slavíček.
SK Sigma B: 1. poločas: Digaňa - Slavíček, David, Coufal, Galus - Langer, Spáčil, Mikulenka - A. Uriča, Fiala, Amasi. 2. pol.: Digaňa (64. Koutný) - Michl, Dohnálek, Coufal (64. David), Galus (64. Slavíček) - Fabiánek, Langer (64. Spáčil, 83. Langer), Amasi (65. A. Uriča) – F. Uriča, Fiala (64. Mikulenka), Šíp. Trenér Tomáš Janotka.

Další články