Zde může být vaše reklama.

Vedou tabulku MSFL Béčko SK Sigma porazilo doma Zlín

Béčko SK Sigma porazilo doma Zlín

foto: Petr Pelíšek

06. 10. 2019 - 13:03

V 11. kole Moravskoslezské fotbalové ligy hrál tým SK Sigma Olomouc B doma proti Zlínu B. Béčko z Hané zápas s houževnatým soupeřem zvládlo, získalo tři body a opět se posunulo na první místo tabulky.

Utkání začalo pro Sigmu nejlépe, jak mohlo. Už ve 2. minutě se prosadil Tandir a Hanáci vedli. Z dalších šancí pak proměnili domácí jen jednu, to na dva k nule dával Langer. Šest minut před přestávkou se hostům podařilo snížit, když střela Štěpánka byla tečovaná přesně do na opačnou stranu, než ji čekal brankář Mandous. Po přestávce to bylo docela dlouho drama. Zlín se zlepšil a chtěl srovnat. Ale Sigma měla dost vyložených šancí na definitivní rozhodnutí. Povedlo se to až pět minut před koncem střídajícímu Grečmalovi.

SK Sigma Olomouc B – Zlín B 3:1 (2:1)

Branky: 2. Tandir, 28. Langer, 85. Grečmal – 39. Štěpánek. Rozhodčí: Volek – Ogrodník, Páral. ŽK: Mandous, Spáčil, Zima – Nečas. Diváci: 103.

SK Sigma B: Mandous - Látal, Štěrba, Zima, M. Galus – Zlatohlávek (78. Grečmal), Spáčil, Chytil (88. Voleský), Zmrzlý, Langer (60. Baďura) – Tandir (73. Grygar). Trenér Augustin Chromý.

 

Další články