Zde může být vaše reklama.

Mají další výhru Béčko SK Sigma porazilo Opavu gólem Galuse v nastavení

Béčko SK Sigma porazilo Opavu gólem Galuse  v nastavení

foto: Petr Pelíšek

14. 08. 2022 - 14:02

Skvělý brankář Trefil, obětavost v obraně a štěstí v závěru. Když se to sečetlo, získal tým SK Sigma Olomouc B ve třetím kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY tři body v domácím duelu proti Opavě. Hosté sice měli více šancí, ale jak to ve fotbale chodí, když nedáš, tak dostaneš. A v poslední minutě střetnutí trefil hanáckou výhru střídající Michal Galus.

Opava v prvním poločase domácí přehrávala a měla několik vyložených šancí. Ovšem to, co nepochytal brankář Trefil, to stačili zblokovat do bezpečí jeho spoluhráči. Jen proto nepadl v první půlce žádný gól. Po přestávce už se obraz hry trošku změnil, Sigmě už se dařilo otupit tlak Opavy, ale pořád se jí nedařilo udržet míč vpředu. To se vylepšilo až po hodině hry střídáních. Až pak se hanácká ofenziva zvedla. A s blížícím se závěrem došlo i na šance. V 85. minutě ještě hosty zachránila levý tyčka po střele Grečmala. V nastavení pak zajistil Sigmě všechny body z asistence Spáčila Galus.

„Kluky bych chtěl pochválit. Od brankáře až po střídající hráče, nakonec střídající hráč Michal dal gól. Pochvala je na místě, hlavně za obrovskou bojovnost. Soupeř byl velice silný, zejména v prvním poločase ukázal kvalitu. Brankář Trefil nás podržel, s ním i další hráči při velké skrumáži ve vápně,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý.

SK Sigma Olomouc B – SFC Opava 1:0 (0:0)

Branka: 90 + 1 Galus. Rozhodčí: Dorušák – Mojžíš, Pospíšil. ŽK: Grečmal – Rychlý, Macháček, Bílek, Haitl. Diváci: 955.

SK Sigma B: Trefil – Slavíček, David, Vepřek, Sláma – Hadaš (78. Grečmal), Fabiánek (78. Grygar), Spáčil, Slaměna (88. Vymětalík), Uriča (59. M. Galus) – Piňa Mujica (59. Zlatohlávek). Trenér: Augustin Chromý.

Další články