Zde může být vaše reklama.

Mají další body Béčko SK Sigma porazilo Vlašim, rozhodl Fiala

Béčko SK Sigma porazilo Vlašim, rozhodl Fiala

foto: Petr Pelíšek

22. 10. 2023 - 12:23

Třinácté kolo druhé nejvyšší soutěže nebylo pro tým SK Sigma Olomouc B smolný, právě naopak. Béčko si doma na Andrově stadionu poradilo s Vlašimí, získalo všechny tři body. O těsné výhře rozhodl útočník Jan Fiala.

Hanáci byli od začátku o něco aktivnější a nebezpečnější než hosté. První větší šanci měl Fiala, ale minul. Pět minut před přestávkou už se nespletl a poslal Sigmu hlavou do vedení. Ve druhém poločase pak měli Olomoučtí nějaké možnosti k navýšení skóre, nejčastěji zakončoval Fiala. Ale ani jeden z pokusů mu nesedl gólově. Nakonec se béčku povedlo těsnou výhru a tři body uhájit.

„Jsme obrovsky šťastní, že se nám povedlo vyhrát a reagovat na předchozí zápas, který se nám nepovedl. Získali jsme cenný skalp jednoho z nejlepších týmů soutěže. Byl to skvělý výkon a zasloužené vítězství. Kvalitního soupeře jsme dokázali přehrát, výkon byl příkladný,“ řekl trenér SK Sigma B Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc B – FC Sellier & Bellot Vlašim 1:0 (1:0)

Branka: 40. Fiala. Rozhodčí: Klíma – Pfeifer, Cichra. ŽK: Toula, Labík. Diváci: 166.

SK Sigma B: Stoppen – Křišťál, Bednár, Vepřek, F. Uriča  – Langer, Spáčil (80. Fabiánek), Dele (64. Hadaš), Mikulenka (88. Grečmal), Šíp (65. Amasi) –Fiala. Trenér Tomáš Janotka.

Vlašim: Vágner – Heppner (75. Pernica), Breda, Labík (75. Šmiga), Sanneh – Lacík (58. Šubert), Musil (86. Badu Dankwah), Kulhánek, Toula (75. Biegon), Nogha – Singhateh. Trenér Martin Hyský.

Další články