Zde může být vaše reklama.

Moravské derby Béčko SK Sigma prohrálo o gól s Brnem

Béčko SK Sigma prohrálo o gól s Brnem

foto: Petr Pelíšek

30. 07. 2023 - 19:01

Zápas 2. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY sehráli fotbalisté SK Sigma Olomouc B doma na Andrově stadionu v neděli v podvečer proti Zbrojovce Brno. Hanáci vedli, ale s postupem času vyklidili pole, což hosté dokázali využít-

Začátek zápasu se Olomouckým povedl velmi dobře. Měli nějaké šance a dostali se do vedení. V 7. minutě se trefil Muritala. Jenže pak se trošku rozehřála brněnská hra s po půlhodině hry Řezníček srovnal. Pak se až do přestávky nemohla Sigma dostat do tempa. Podobně to bylo ve druhém poločase. Hostům se povedlo dát na dva jedna. Olomouc se pak až po prostřídání trošku probrala, ale byla z toho jen velká šance Langra, kterou brankář Zbrojovky vyrazil.

„Bylo to kvalitní utkání, ve kterém jsme byli hostům více než vyrovnaným soupeřem. Snažili jsme se Zbrojovku napadat, věděli jsme, že Řezníček a Potočný jsou nebezpeční, což se ukázalo. Nemáme se ale za co stydět. Je strašná škoda, že jsme nějakou nadějnou akci nedotáhli do vyrovnání, viselo to na vlásku,“ řekl trenér SK Sigma B Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc B – Zbrojovka Brno 1:2 (1:1)

Branky: 7. Muritala – 30. Řezníček, 66. Potočný. Rozhodčí: Opočenský – Dobrovolný, Šafránková. ŽK: Potočný, Jambor. Diváci: 735,

SK Sigma B: Digaňa – Coufal, Matys, Vepřek, Cahel – F. Uriča (72. A. Uriča), Langer, Dele (89. Jaja), Spáčil (72. Fabiánek) – Muritala (63. Mikulenka), Moses (72. Šíp). Trenér Tomáš Janotka.

Brno: Berkovec – Nový, Endl, Toml, Divíšek – Kronus (86. Granečný), Texl (87. Hamza), Jambor, Smejkal (64. Fousek, 71. Hladík), Potočný (86. Koželuh) – Jak. Řezníček. Trenér Luděk Klusáček.

Další články