Zde může být vaše reklama.

Domácí ztráta Béčko SK Sigma prohrálo s Líšní

Béčko SK Sigma prohrálo s Líšní

foto: Petr Pelíšek

24. 09. 2023 - 12:22

Pořad 10. kola FORTUNA:NÁRONÍ LIGY poslal fotbalistům SK Sigma Olomouc B do cesty Líšeň. Na Andrově stadionu byli domácí lepší, měli mnoho šancí, nedali penaltu. A jak to tak bývá, pykali za to. Hosté proměnili v podstatě jedinou nebezpečnou akci, kterou měli.

Sigma odehrála poněkud smolné utkání. Byl lepší, v prvním poločase hostům v podstatě nepůjčovala míč. Vypracovala si i dost šancí, branku mohli dát Fiala, Šíp, Přichystal nebo Spáčil, hodně blízko gólu byl Langer, kterého vychystal hostující brankář. Po přestávce se hosté sem tam z olomouckého tlaku vymanili, ale stále měla blíže ke vstřelení branky Sigma. Obrovskou šanci měl Mikulenka, proti kterému vyběhl dobře gólman. V 66. minutě pak zkosil ve vápně Otrísal Fialu a kopala se penalta. Tu ale brankář Líšně Langrovi vyrazil. Nedáš-dostaneš, to je takový obvyklý fotbalový zákon. A platil i tentokrát. V 74. minutě se hostům povedlo dohrát jeden z mála obstojných protiútoků a dali nakonec vítěznou branku. Hanákům pak zbývalo ještě dost času, ale už se nic nezměnilo.

„Obrovské zklamání z výsledku, protože jsme měli jednoznačně vyhrát. První poločas byl excelentní, měli jsme hodně šancí, asi nejlepší na podzim. Bohužel to nepřineslo branky, mohlo to být dva tři nula. Druhý poločas už byl vyrovnaný, ale měli jsme hosty na lopatě a mohli jsme rozhodnout. Z jediný chyby nás soupeř potrestal a odvezl si všechny body,“ řekl trenér SK Sigma B Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc B – SK Líšeň 0:1 (0:0)

Branka: 74. Vlasák. Rozhodčí: Cieslar – Bureš, Mojžíš. ŽK: Čermák, Otrísal. Diváci: 268.

SK Sigma B: Trefil – Slavíček Bednár, Vepřek (61. Matys), Sláma – Přichystal (61. Amasi), Langer, Mikulenka (83. Fabiánek, Spáčil, Šíp (61. F. Uriča) – Fiala (71. Muritala). Trenér Tomáš Janotka.

Další články