Zde může být vaše reklama.

Domácí derniéra Béčko SK Sigma prohrálo s Rosicemi

Béčko SK Sigma prohrálo s Rosicemi

foto: Petr Pelíšek

10. 11. 2019 - 13:47

Poslední letošní domácí utkání se fotbalistům SK Sigma Olomouc B nepovedlo. Prohráli na tréninkovém hřišti číslo 2 Androva stadionu s Rosicemi.

Trenér Augustin Chromý poslal do zápasu několik áčkařů, béčko dorazili posílit Aleš Mandous, Radek Látal, Jan Štěrba, Tomáš Zahradníček, Jiří Texl, Tomáš Zlatohlávek a Mojmír Chytil. Ani to nakonec dobrý výsledek nestačilo.

V utkání byla aktivnější a nebezpečnější Sigma, ale proti dobré rosické defenzivě se moc nedostávala do úplně vyložených šancí. A horší to bylo po patnácte minutě, ve které hosté potrestali domácí kiks při špatném odkopu stopera a šli do vedení. Sigmě to vpředu nešlo, přesto mohl dát do pauzy nějaké góly. Povedené střely zdálky Zlatohlávka a Spáčila ale stačil brankář vyrazit. A když už byl překonaný, jako v poslední minutě první půle a střele Chytila, pomohlo hostům břevno. Podobné to bylo i po přestávce. Zase hrával víc Sigma, znovu hostům, po střele Langera, pomohlo břevno. Dát alespoň jednu branku, to se domácím ale nepovedlo, takže na bodový zisk tentokrát nedosáhli.

„„Od začátku jsme soupeře tlačili, měli převahu, chodili dobře do náběhů. Jedinou věcí, kterou jsem hráčům vyčítal, bylo málo odvahy v soubojích jeden na jednoho. Také nám chybělo trochu štěstí v zakončení. Myslím, že jsme dnes měli velkou smůlu. Těžko hráčům něco vyčítat, utkání odedřeli, bojovali, ale bohužel nám dnes nebylo přáno,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý pro klubový web.

Podzimní část sezony zakončí béčko SK Sigma v sobotu 16.listopadu v Hlučíně.

SK Sigma Olomouc B – FC Slovan Rosice 0:1 (0:1)

Branka: 15. Kirschner. Rozhodčí: Drozdy – Bebenek, Richtár. Diváci: 148.

SK Sigma B: Mandous – Látal, Štěrba, Neuer, Beňa – Zahradníček (69. Grečmal), Texl, Spáčil, Zlatohlávek (46. Baďura), M. Galus (59. Langer) – Chytil. Trenér Augustin Chromý.

Další články