Zde může být vaše reklama.

Příprava v Turecku Béčko SK Sigma remizovalo s Rumuny

Béčko SK Sigma remizovalo s Rumuny

foto: Petr Pelíšek

07. 02. 2024 - 19:58

První zápas na soustředění v Turecku má za sebou druholigové béčko SK Sigma Olomouc. S lídrem druhé rumunské nejvyšší soutěže Hanáci remizovali jedna k jedné.

Sigma vedla od 6. minuty, když penaltu za faul na Zifčáka proměnil Spáčil. Olomoučtí pak měli několik velkých šancí, Spáčil trefil břevno. Rumuni krátce před pauzou po rohovém kopu srovnali. Ve druhém poločase už se stav přes snažení obou soupeřů nezměnil.

„Byl to velmi dobrý zápas, jsem moc rád, že jsme obstáli ve fyzické hře. Ač byl soupeř zkušený a fyzicky velmi vyspělý, tak jsme ho dokázali v tomto aspektu i předčit. V první půli tam bylo z naší strany hodně kvalitních individuálních výkonů, i když rezervy ke zlepšení tam určitě jsou. Bohužel se nám v první části hry nepodařilo odskočit na dvě branky, proto skončilo utkání remízou. Ve druhé části už si oba týmy hlídaly defenzívu,“ řekl trenér SK Sigma B Tomáš Janotka.

V Turecku je béčko od pondělí, hrát tam bude ještě jedno utkání. „Na soustředění máme výborné podmínky, pokud jde o zázemí, je tu veškerý komfort, pokud jde hotel, stravu, regeneraci či posilovnu. Hlavně tu máme dvě travnatá přírodní hřiště, na která můžeme dvakrát denně jít trénovat. Počasí nám přeje, je teplo a slunečno,“ podotkl.

V neděli bude hrát béčko s ukrajinským FK Veres Rivne (14.00).

SK Sigma Olomouc B – CSC 1599 Selimbar 1:1 (1:1)

Branky: 7. Spáčil (pen.) - 45. Natea.
SK Sigma B: Koutný – F. Uriča (46. A. Uriča), Dohnálek (30. Matys), Vepřek (60. Dohnálek), Galus (65. Fabiánek) – Grečmal, Spáčil (46. Jalovičor), Fabiánek (46. Cahel), Mikulenka, Šíp (65. F. Uriča) – Zifčák (65. Kramář). Trenér Tomáš Janotka.

Další články