Zde může být vaše reklama.

Nerozhodný duel Béčko SK Sigma remizovalo s Vyškovem

Béčko SK Sigma remizovalo s Vyškovem

foto: Petr Pelíšek

08. 07. 2023 - 14:46

V pořadí čtvrtém přípravném utkání hrálo béčko SK Sigma Olomouc ve Slatinicích proti Vyškovu. Domácí v každém z poločasů prohrávali, ale v obou případech se jim povedlos srovnat, takže nakonec s týmem druholigové špičky remizovali.

V 17. minutě poslal hosty do vedení Metsoko, ale Sigmě se povedlo rychle vyrovnat. Po centru Hadaše zprava se míč dostal ke Kramářovi, který zakončil přesně. Pak se hrál velmi dobrý fotbal se šancemi na obou stranách. Branky ale padaly až v poslední desetiminutovce. Nejprve poslal do vedení Vyškov Grant, pak srovnal povedeným lobem Michl.

„Byl to pro nás výborný test. Individuální kvalita hráčů Vyškova byla vysoká. Myslím si ale, že jsme se v konfrontaci neztratili. Je jasné, že tak kvalitní soupeř jako je Vyškov, který má ambice na postup do první ligy, si nějaké šance vytvoří, ale od kluků jsem viděl velkou vůli a touhu. To mě těší. Až na nějaké drobnosti jsme obstáli,“ řekl trenér SK Sigma B Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc B – MFK Vyškov 2:2 (1:1)

Branky: 24. Kramář, 86. Michl – 17. Metsoko, 81. Grant. Rozhodčí: Křepský. Diváci: 200.

SK Sigma B: 1.poločas: Digaňa – Hadaš (40. Coufal), Dohnálek, Vepřek, Slavíček – A. Uriča, Spáčil, Cahel, Mikulenka, F. Uriča – Kramář. 2. pol.: Digaňa (67. Koutný) – Coufal, David, Bednár (67. Jaja), Galus –Michl, Langer, Fabiánek, Amasi, Šíp – Fiala. Trenér Tomáš Janotka.

Další články