Zde může být vaše reklama.

Rozhodli po poločase Béčko SK Sigma s první výhrou přípravy

Béčko SK Sigma s první výhrou přípravy

foto: Petr Pelíšek

09. 07. 2022 - 22:52

I druhé sobotní přípravné utkání se týmu druholigového béčka SK Sigma Olomouc povedlo. Po dopolední remíze 2:2 v Pardubicích Hanáci vpodvečer na stadionu v Olšanech porazili Zlín B o dvě branky.

Trenér Augustin Chromý poslal do akce druhou partu, z dopoledního pardubického duelu v ní byli jen stoper Coufal, záložník Grečmal a útočník Fiala, který na východě Čech střídali. Jinak tým tvořili mladí hráči z dorostu a navrátilci z hostování záložník Nováček a útočník Kašpárek. Na lavičce pak byl venezuelský hráč Ronny Maza, který je v klubu na testu.

Po úvodním oťukávání se Sigma rozehrála do jasné převahy. V první půlce z ní vytěžila jen jednu branku, když penaltu za faul na Fialu proměnil Fabiánek. Neproměnění další šance pak hosté ztrestali srovnání do šatny. Další góly padly až v závěru. V 80. minutě dal druhou branku Sigmy, a nakonec vítěznou, záložník Mikulenka, jinak nejlepší střelec dorostu z minulé sezony. A v poslední minutě pečetil na tři k jedné z penalty testovaný Maza.

SK Sigma Olomouc B – FC Fastav Zlín B 3:1 (1:1)

Branky Sigmy: 15. (pen.) Fabiánek, 80. Mikulenka, 90. (pen.) Maza.

SK Sigma B: Bílý (60. Koutný) – Saňák (50. Maza), Vítek, Coufal, Smolka – Grečmal, Nováček (46. Nízký), Mikulenka, Fabiánek – Fiala, Kašpárek (70. Seehof). Trenér Augustin Chromý.

Další články