Zde může být vaše reklama.

Poslední zápas přípravy Béčko SK Sigma v generálce remízovalo

Béčko SK Sigma v generálce remízovalo

foto: Petr Pelíšek

25. 02. 2023 - 15:06

Fotbalisté SK Sigma Olomouc B mají za sebou generálku na jarní část druholigové sezony. Sehráli ji doma proti třetiligové Kroměříži a skončila nerozhodně jedna k jedné. Do druhého dílu soutěžního ročníku vstoupí béčko příští sobotu v Opavě.

Za béčko chytal v prvním poločase brankář Matúš Macík, který laboroval se zraněním od loňského léta. V prvním poločase se Sigmě moc nedařilo a prohrávala po něm. Po přestávce se obraz hry změnil a Olomoučtí už na tom byli herně lépe. Nakonec zápas skončil nerozhodně, když Sigma z mnoha šancí, tu největší měl Uriča, který trefil tyčku, proměnila jen jednu.

„Bylo to zajímavé utkání. Kroměříž je tradičně silný soupeř, velice dobrý na míči, silově zdatný a zkušený. Přesně to jsme potřebovali vzhledem k dalším zápasům ve druhé lize,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý.

SK Sigma Olomouc B – SK Hanácká Slavia Kroměříž 1:1 (0:1)

Branky: 82. Slaměna – 32. Zavadil. Rozhodčí: Adámková.

SK Sigma B: Macík (46. Stoppen) – Chvátal (63. Galus), Bednár, Vepřek, Galus (30. Slavíček) – Šíp (63. F. Uriča), Spáčil (68. Fabiánek), Israel (46. Slaměna), Langer (63. Kramář), Hadaš (63. Fiala) – Vaněček (46. Zlatohlávek). Trenér Augustin Chromý.

Další články