Zde může být vaše reklama.

Nerozhodná generálka Béčko SK Sigma v poslední přípravě remizovalo

Béčko SK Sigma v poslední přípravě remizovalo

foto: Petr Pelíšek

15. 07. 2023 - 14:08

Béčko SK Sigma Olomouc ukončilo přípravu na novou druholigovou sezónu zápasem proti Žilině B. Hanáci vedli v generálce už tři nula, ovšem hostům se nakonec povedlo srovnat.

Byť šlo o generálku na druhou ligu, ve které se střela dvě profi mužstva, přesto nebyla zapnutá časomíra ani otevřený bufet. I tak si diváci v úmorném vedru ale užili dobrý fotbal a šest branek. Začátek duelu patřil jasně Sigmě. Skvěle napadala rozehrávku soupeře, Žilině nenechávala žádný prostor a z to přišly šance. Tři z nich Hanáci proměnili. No a zdálo se, že utkání v klidu zvládnou. Jenže ještě do pauzy hosté snížili, chvilku po ní přidali druhou branku a bylo to drama. Sigma už potom žádnou velkých šancí, gól na noze měli třeba Fiala nebo A. Uriča, nedala a hostům se povedlo dát třetí branku, byla z toho remíza.

„Udělali jsme si v první půli výborný výsledkový polštář, ale dáme soupeři nedůsledností šanci snižovat náskok. V momentech, kdy hrajeme naši hru, jak dopředu, tak dozadu, je na to radost se dívat. Když ale upadneme do pohodlnosti, tak si zbytečně děláme potíže,“ řekl trenér SK Sigma B Tomáš Janotka. „Byla to skvělá generálka proti soupeři, který byl výborný na míči. Přestože jsme nechali Žilinu srovnat, tak jsme měli dost příležitostí, abychom utkání zvrátili na svoji stranu,“ podotkl Janotka.

SK Sigma Olomouc B – MŠK Žilina B 3:3 (3:1)

Branky: 22. a 34. Fiala, 15. Langer - 38. a 48. Prokop, 62. Hranica.

SK Sigma B: Koutný (78. Bílý) – Galus (74. Michl), Vepřek (74. Bednár), Jaja (74. Dohnálek), Coufal (46. Slavíček), Amasi (46. Šíp), Spáčil (74. A. Uriča), Fabiánek (74. Cahel), Langer (74. Mikulenka), F. Uriča (74. Amasi), Fiala (74. Proniuk). Trenér Tomáš Janotka.

Další články