Zde může být vaše reklama.

Skvělý výsledek Béčko SK Sigma veze výhru ze Slavie

Béčko SK Sigma veze výhru ze Slavie

foto: Petr Pelíšek

29. 04. 2023 - 21:54

Druholigové béčko SK Sigma Olomouc uhrálo další důležitý výsledek v boji o záchranu. Dnes zvítězilo v utkání 25. kola v Praze na Slavii, branky dali útočníci David Vaněček a Jan Fiala.

Po bezbrankovém poločase Sigma udeřila po hodině hry. Nejprve po přihrávce Zlatohlávka poslal Hanáky do vedení Vaněček. Ten poté střídal, nahradil ho Fiala. A byl to právě on, kdo druhou brankou pečetil olomouckou výhru. V závěru pak měli hosté ještě několik tutových šancí z brejků, ale stav už se neměnil.

„Vzhledem k situaci v tabulce to byl velmi důležitý zápas. Jsem rád, že jsme to zvládli, protože to nebylo vůbec jednoduché. Měli jsme pak ještě několik dalších možností z brejkových situací, které jsme měli dohrát do gólu na tři nula, závěr by pak byl klidnější,“ řekl Augustin Chromý, trenér SK Sigma B.

SK Slavia Praha B – SK Sigma Olomouc B 0:2 (0:0)

Branky: 60. Vaněček, 63. Fiala. Rozhodčí: Adámková - Ratajová, Líkař. ŽK: Hromada, Planka, Hunal – Galus, Uriča, Poulolo. ČK: 90.+4 po 2. ŽK Planka.
Slavia B: Dvořák – Konečný, Kričfaluši, Bořil (75. Hunal) – Pech, Hromada (75. Nikl), Kopáček (62. Planka), Labík - Beran, Singhateh (62. Šubert), Hronek (62. Šmiga). Trenér Marek Jarolím.
SK Sigma B: Trefil – Hadaš, Bednár, Poulolo, Galus – Šíp (46. Uriča), Langer (90.+2 Fabiánek), Dele, Slaměna (85. Grečmal), Kramář (46. Zlatohlávek) – Vaněček (61. Fiala). Trenér Augustin Chromý.

Další články