Zde může být vaše reklama.

Skvělý výsledek Béčko SK Sigma zvítězilo na Spartě

Béčko SK Sigma zvítězilo na Spartě

foto: Petr Pelíšek

29. 10. 2023 - 12:26

Ve 14. kole FORTUNA NARODNÍ:LIGY bojovalo béčko SK Sigma Olomouc v Praze proti Spartě B. Hanáci získali všechny body, o výhře rozhodli ve druhém poločase. Druhým vítězstvím v řadě se svěřenci trenéra Tomáše Janotky odpoutali od spodku tabulky, posunuli se na 11. místo, mají 17 bodů.

V bezbrankovém prvním poločase mohla jít do vedení Sigma, ale Mikulenka po půlhodince hry domácího brankáře nepřekonal. Stejně jako Spáčil, který po přestávce o kousek minul ranou po rohovém kopu. Závěr pak patřil Hanákům. Nejprve je poslal do vedení Amasi, to bylo v 63. minutě. Druhou brankou pak jistil olomouckou výhru Mikulenka.

„Vezeme zasloužené vítězství po skvělém týmovém výkonu. Ať už do defenzívy, kde jsme výborně napadali a posléze i bránili v bloku, tak směrem dopředu. Byli fotbalovější, nebezpečnější, jen tomu chybělo v první půli gólové vyjádření. Ve druhé jsme branku konečně vstřelili a po druhém pojišťovacím gólu bylo prakticky rozhodnuto. Vážíme si všech bodů, které získáme, protože tabulka je nesmírně vyrovnaná. Dnes je to velmi důležitý zisk, protože Sparta byl náš konkurent zespoda tabulky a naší motivací bylo jí odskočit, což se povedlo,“ řekl Tomáš Janotka, trenér SK Sigma B.

Sparta Praha B – SK Sigma Olomouc B 0:2 (0:0)

Branky: 63. Amasi, 72. Mikulenka. Rozhodčí: Adámková – Líkař, Pfeifer. ŽK: Hranoš, Večerka, Horák – Dele, Mikulenka. Diváci: 308.

SK Sigma B: Stoppen – Křišťál (80. Slavíček), Bednár, Vepřek, F. Uriča – Dele (61. Moses), Spáčil, Langer, Mikulenka (80. Fabiánek), Šíp (61. Hadaš) – Fiala (89. Grečmal). Trenér Tomáš Janotka.

Další články