Zde může být vaše reklama.

Třetí zápas přípravy Béčko SK Sigma zvítězilo nad Frýdkem

Béčko SK Sigma zvítězilo nad Frýdkem

foto: Petr Pelíšek

27. 01. 2024 - 21:29

Druholigové béčko SK Sigma Olomouc sehrálo doma na stadionu v Řepčíně přípravné utkání proti třetiligovému Frýdku-Místku. Pro Hanáky šlo o třetí přípravný duel a stejně jako v předchozích dvou vyhrálo dva nula.

Za domácí nastoupili členové prvoligového kádru stoper Matys a útočník Zifčák, kteří podle všeho nezamíří s áčkem na herní soustředění do Turecka. A zrovna první jmenovaný otevřel skóre zápasu, branku dal hlavou po rohovém kopu. Sigma měla celé utkání více ze hry a mnoho šancí, ale proměnit už se povedlo jen jednu. V poslední minutě potvrdil své kvality útočník Kašpárek.


„Byl to dobrý zápas, jsem spokojený s defenzivou. Frýdku jsme za celé utkání nedovolili žádnou šanci. Nejsem ale spokojený s ofenzivou, měli jsme jednoznačně lépe dohrávat lépe situace, ale byla tam velká nepřesnost ve finální fázi. Na tom musíme pracovat. Ale zase jsme vyhráli dva nula, potřetí stejným výsledkem. Nedostávat góly, to je dobrá vizitka, ale samozřejmě nemáme růžové brýle, čekají nás další a silnější soupeři,“ řekl trenér SK Sigma B Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc B – Frýdek-Místek 2:0 (1:0)

Branky: 38. Matys, 90. Kašpárek.

SK Sigma B: 1. poločas: Koutný – Matys, Dohnálek, Vepřek – Hadaš, Spáčil, Fabiánek, Cahel – F. Uriča Zifčák, Grečmal. 2. pol.: Koutný (75. Berka) – Michl, Matys (65. Dohnálek), Vepřek (65. Cahel), Galus –A. Uriča, Mikulenka, Spáčil (65. Fabiánek), Jalovičor, Šíp – Kašpárek. Trenér Tomáš Janotka.

Další články