Zde může být vaše reklama.

První zápas přípravy Béčko SK Sigma zvítězilo nad Kvítkovicemi

Béčko SK Sigma zvítězilo nad Kvítkovicemi

foto: Petr Pelíšek

10. 01. 2023 - 14:04

Druholigové béčko SK Sigma Olomouc odehrálo první zápas přípravy. Na stadionu v Řepčíně mělo za soupeře třetiligové Kvítkovice a zvítězilo 2:0, když obě branky dal, po jedné v každém z poločasů, útočník Jáchym Šíp.

Pro nemoc či zranění v olomoucké sestavě scházeli záložníci Matěj Mikulenka, Daniel Grygar a Štěpán Langer. V základní sestavě pak nastoupili áčkaři Filip Slavíček, Jáchym Šíp a Martin Košťál. První dva se nevešli do nominace na herní soustředění v Turecku, posledně jmenovaný byl přeřazen na přípravu do béčka.

Domácí byli od začátku nebezpečnější, ale hosty držel skvělými zákroky brankář Kalina, odchovanec Sigmy. Jednou ale kapituloval, když ho ve 27. minutě překonal Šíp. Podobně to vypadalo i ve druhé půlce. Ovšem s jednou změnou, když po hodině hry měly Kvítkovice dvě obrovské šance. První brankář Stoppen zmařil, následná dorážka šla nad. V 67. minutě pak Šíp přidal druhou olomouckou branku.

„Hráči k zápasu přistoupili dobře, jen jsem nebyl spokojený s chováním v některých defenzivních situacích. To nás ale trápí delší čas a na tom musíme dál pracovat,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý.

SK Sigma Olomouc B – Kvítkovice 2:0 (1:0)

Branky: 27. a 67: Šíp. Rozhodčí: Brázdil – Čampišová, Mílek. Diváci: 50.

SK Sigma B:  Stoppen (63. Bílý) – Slavíček (46. Bednár), Coufal (46. David), Vepřek (75. Coufal), Galus (46. Vymětalík) – Košťál (46. Grečmal), Slaměna, Fabiánek (75. Slavíček), Uriča (75. Galus) – Fiala, Šíp (75. Košťál). Trenér Augustin Chromý.

Další články