Zde může být vaše reklama.

Přípravný zápas Béčko SK Sigma zvítězilo nad Kvítkovicemi

Béčko SK Sigma zvítězilo nad Kvítkovicemi

foto: Petr Pelíšek

11. 07. 2023 - 14:13

Předposlední přípravný zápas sehrálo druholigové béčko SK Sigma Olomouc dnes dopoledne v Lutíně proti třetiligovým Kvítkovicím. Svěřenci trenéra Tomáše Janotky nastříleli hostům, které vede bývalý útočník SK Sigma David Rojka, pět branek.

Kvítkovice sice začaly přípravu včera a hned den poté hrály první zápas, ale v úvodu předvedly solidní výkon a nedávaly Sigmě mnoho prostoru. Za hosty nastoupilo několik bývalý hráčů SK Sigma – brankář Kalina, obránci Kiška a Sklenář, záložníci Vychodil a Waclawik nebo útočník Kašpárek. Postupem času se ale projevil rozdíl mezi druhou a třetí ligou. Po první půlce Sigma vedla tři nula, v závěru duelu pak přidala ještě dvě branky.

„První poločas se hrál v oboustranně skvělém tempu. Zápas měl dostatečnou míru nasazení, intenzity a agrese. Žádné vítězství se nerodí ale lehce, to platí i pro toto utkání. Než se hra trochu roztrhala, tak soupeř byl velice nebezpečný a dobře bránil. Poté se ale ukázala naše kvalita směrem dopředu a prosadili jsme se krásnými góly,“ řekl Tomáš Janotka, trenér SK Sigma B.

„Začali jsme trénovat včera, po jednom tréninku jsme měli hned první zápas. Máme nějaké hráče za zkoušku, nějací zase chyběli. Sigma vyhrála zaslouženě, ale první poločas měl kvalitu. Tam to splňovalo nějaké parametry, nebylo to špatné. S tím jsem byl spokojený, i když jsme v přípravě úplně jinde,“ uvedl David Rojka, trenér Kvítkovic.

SK Sigma Olomouc B - SK Kvítkovice 5:0 (3:0)

Branky: 19. a 31. Langer, 43. Cahel, 87. Proniuk, 89. Michl.

SK Sigma B: 1. poločas: Bílý - Coufal, Bednár (25. David), Dohnálek, Cahel - A. Uriča, Spáčil, Fabiánek, Langer, Šíp - Fiala. 2. pol.: Bílý (70. Koutný) - Slavíček, Jaja, Vepřek, Galus - F. Uriča, Spáčil (65. Fabiánek) Mikulenka, Langer (60. Michl), Amasi - Fiala (60. Proniuk). Trenér Tomáš Janotka.

Další články