Zde může být vaše reklama.

Mají další výhru Béčko SK Sigma zvítězilo v Kroměříži

Béčko SK Sigma zvítězilo v Kroměříži

foto: Petr Pelíšek

16. 09. 2023 - 20:50

Formu druholigovému béčku SK Sigma Olomouc nesebrala ani reprezentační přestávka. Před ní dvakrát zvítězilo a výhru zaznamenalo i po pauze. V Kroměříži bralo tři body za branky Jiřího Spáčila a Jáchyma Šípa.

Začátek zápasu se béčku povedl fantasticky. Ze dvou nebezpečných centrů pramenil rohový kop, domácí nezareagovali na přízemní míč a náběh Spáčila, který propálil Dostála a otevřel skóre. To bylo ve 3. minutě. Vzápětí mohl zvýšit Mikulenka, ale nepovedlo se. Nakonec šla Sigma do šaten s těsným náskokem. A ten navýšila krátce po pauze, když se povedl vstup i do druhého poločasu. Po rohovém kopu zakončil Šíp. Místo poklidného závěru to pak ještě bylo drama. Kontaktní gól si totiž dal do vlastní brány stoper Jaja. Nakonec se béčku podařilo výhru uhájit.

„Bylo to zasloužené vítězství. Kluci skvěle bojovali, makali jeden za druhého. V prvním poločase jsme soupeře téměř nepustili do šance, perfektně nám pracovala defenzíva a měli jsme taky několik možností ke skórování,“ řekl trenér SK Sigma B Tomáš Janotka.

Kroměříž – SK Sigma Olomouc B 1:2 (0:1)

Branky: 72. vlastní Jaja – 3. Spáčil, 49. Šíp. Rozhodčí: Trska - Mokrusch, Šafránková. ŽK: Matoušek, Červenka – Slavíček, Mikulenka, Vepřek. Diváci: 947.

SK Sigma B: Digaňa – Slavíček, Bednár (70. Jaja), Vepřek, F. Uriča – Přichystal (87. A. Uriča), Spáčil, Langer, Mikulenka, Šíp (76. Amasi) – Fiala (87. Muritala). Trenér Tomáš Janotka.

Další články