Zde může být vaše reklama.

Jasná dominance Devatenáctka Sigmy smetla Liberec

Devatenáctka Sigmy smetla Liberec

foto: Petr Pelíšek

19. 08. 2023 - 18:29

Třetí soutěžní zápas v sezóně byl pro fotbalisty SK Sigma Olomouc U 19 opět ve znamení bodového zisku. Devatenáctka doma na stadionu v Řepčíně smetla Liberec, vyhrála vysoko pět k nule. Mužem zápasu byl Václav Zahradníček, střelec tří gólů.

Rozhodnuto bylo poměrně rychle. Sigma soupeře nešetřila a po první půlce vedla brankami Zahradníčka s Pavlíčkem. Čtyři minuty po přestávce pak dal Zahradníček na tři k nule a to už bylo, vzhledem k domácí převaze, jasné, že body zůstanou doma. Výhru pak Sigma ještě navýšila. Podruhé v zápase se trefil Pavlíček, sedm minut před koncem pak završil hattrick Zahradníček.

„Byl to jednoznačnější výkon z naší strany, než v předchozím domácím utkání s Duklou. Už v prvním poločase to mohlo být klidně pět nula, nastřelili jsme břevno, měli hodně šancí. Byla škoda, že to po poločase nebylo vyšším rozdílem. Protože soupeř si také potom může nějakou možnost vytvořit a také se tak stalo. Ale hráče jsme nabádali, aby byl vstup do druhé poločasu aktivní, věděli jsme, že třetí gól by mohl definitivně rozhodnout a hosty uzemnit. To se nám podařilo, navíc hodně brzo.  Pak už se zápas dohrával v naší režii, bylo jasné, že zápas ke třem bodům dotáhneme. Byl to dobrý ofenzivní výkon celého týmu, pět nula je pro hosty ještě milosrdné,“ řekl Jan Krajčovič, trenér SK Sigma U 19.

SK Sigma Olomouc U 19 – Slovan Liberec U 19 5:0 (2.0)

Branky: 10., 49. a 83. (pen.) Zahradníček, 18. a 71. Pavlíček. Rozhodčí: Bělák – Vychodil, Labaš. ŽK: Judas – Bakeš. Diváci: 100.

SK Sigma U 19: Mazur – Táborský, Siegl (80. Vaculík), Pavlíček, Stryk – Špangr (71. Petráš), Jalovičor, Zahradníček, Huňa (80. Kubát), Nguyen (71. Odstrčil) – Nechvátal (62. Judas). Trenér Jan Krajčovič.

Další články