Zde může být vaše reklama.

Jasná záležitost Devatenáctka SK Sigma divizní Šternberk nešetřila

Devatenáctka SK Sigma divizní Šternberk nešetřila

foto: Petr Pelíšek

11. 02. 2023 - 22:14

Po výhře 5:1 nad Kozlovicemi hrála devatenáctka SK Sigma Olomouc další přípravný zápas proti soupeři z divize. Dnes na stadionu v Řepčíně nastoupila proti Šternberku. Devatenáctka opět nedali hostům šanci a zvítězila hladce pět k nule.

Domácí šli rychle do vedení, když v 7. minutě po přihrávce Proniuka skóroval Uriča. Sigma soupeře převyšovala, ale na další branky se chvíli čekalo. Hlavně proto, že hosty dvakrát spasila tyčka. Tři minuty před přestávkou dal Petráš na 2:0. Sedm minut po změně stran zvýšil trefou do prázdné z asistence Proniuka Michl. V 67. se pak po další z mnoha povedených akcí prosadil Proniuk. Tři minuty před koncem pečetil na pět po rozehraném rohovém kopu Cubo.

„Od první do poslední minuty jsme určovali tempo hry a líbilo se mi, s jakou aktivitou a s jakým pohybem a nadšením jsme hráli. Kluci si vzali za své to, o čem jsme se bavili po minulém zápase. S Kozlovicemi jsme hráli výborně druhý poločas, ale první nebyl v takové náročnosti, jakou bychom na sebe měli klást. A tentokrát to bylo příkladné. Skvělých devadesát minut, čisté konto, pět vstřelených branek, dvě tyčky, krásné akce. Bylo vidět, že kluci byli hladoví a byli obrovsky pracovití nejen dopředu, ale i směrem dozadu,“ řekl trenér SK Sigma Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc U 19 – FK Šternberk 5:0 (2:0)

Branky: 7. A. Uriča, 42. Petráš, 52. Michl, 67. Proniuk, 87. Cubo

SK Sigma U 19: Vajda (46. Mazur) - Petráš (46. Táborský), Dohnálek (46. Josefčuk), Pavlíček, Stryk (46. Macharáček) - Nguyen (70. Huňa), Cahel (30. Studený), Huňa (46. Cubo) – A. Uriča (70. Petráš), Proniuk (68. Foukal), Michl (70. Stryk). Trenér Tomáš Janotka.

Další články