Zde může být vaše reklama.

Daněk dal dva góly Devatenáctka SK Sigma drtila Slavii

Devatenáctka SK Sigma drtila Slavii

foto: Petr Pelíšek

05. 10. 2019 - 14:38

Výjimečně na Andrově stadionu hráli fotbalisté SK Sigma Olomouc U 19 zápas celostátní ligy staršího dorostu proti pražské Slavii. A netradiční prostředí jim svědčilo, těžkého soupeře jasně porazili. Dvě branky vítězů dal záložník Kryštof Daněk.

Sigma se na Andrův stadion, kde hrávala zápasy mládežnické Ligy mistrů před rokem, vrátila symbolicky utkáním proti soupeři, který Ligu mistru hraje nyní. A do utkání vstoupil Hanáci výtečně, už v 5. minutě skŕoval Kryštof Daněk. Ten se trefil i šest minut před přestávkou. Po pauze mohlo být záhy rozhodnuto, ovšem domácí neproměnili penlatu. Hned z protiútoku se hostům povedlo dát z pokutového kopu kontaktní branku. Ale v 67. minutě přidal třetí olomoucký gól Galus a bylo rozhodnuto.

SK Sigma Olomouc U 19 – Slavia Praha U 19 3:1 (2:0)

Branky: 5. a 39. Daněk, 67. L. Galus – 58. (pen.) Kneifel. Rozhodčí: Myška – Marek, Hudec. ŽK: Trefil – Kneifel. Diváci: 150.

SK Sigma U 19: Trefil – Twardzik, Sklenář, Bednáč, Slavíček – Šíp (81. Fiala), Vymětalík, Hausknecht (70. Hapal), Nováček, Daněk – L. Galus (86. Šidlík). Trenér Tomáš Janotka.

Další články