Zde může být vaše reklama.

Domácí ztráta Devatenáctka SK Sigma neproměnila šance a padla s Plzní

Devatenáctka SK Sigma neproměnila šance a padla s Plzní

foto: Petr Pelíšek

17. 09. 2022 - 15:41

Fotbalistům SK Sigma Olomouc U 19 nevyšel domácí zápas proti Plzni. Hanáci si sice dokázali vytvořit více vyložených šancí ze hry, ale proměnili jen jednu. A když inkasovali dvě laciné branky po rohových kopech, byla z toho porážka.

Hned v první minutě měl velkou šanci Proniuk, pak došlo i na další hanácké možnosti. Jinak měla více šancí Sigma, jenže ve 21. minutě inkasovala po rohovém kopu. Ve druhé půlce chtěli domácí manko smazat. Vytvořili si dost šancí, ale proměnit se povedlo jenom jednu, prosadil se Proniuk. Dvacet minut před koncem Sigma dostala zase branku po rohovém kopu. A na tu už se gólově zareagovat nepodařilo.

„Myslím si, že to byl z obou stran dobrý zápas. Mělo to kvalitu. Rozhodlo to, že jsme inkasovali po standardních situacích. Měli jsme několik obrovských šancí. Jsou to klíčové okamžiky, které rozhodují. Prohrávali jsme, kluci se pak snažili, dali do toho všechno. S výkonem můžeme být spokojeni, ale s výsledkem samozřejmě ne. Góly dělají zápasy, nic jiného, tak to prostě je. Ale myslím, že jsme se mohli dostat ještě do více šancí, občas jsme byli v předfinální fází nepřesní, mohli jsme to lépe dohrát,“ řekl trenér SK Sigma U 19 Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc U 19 – FC Viktoria Plzeň U 19 1:2 (0:1)

Branky: 66. Proniuk – 21. Rádl, 70. Paluska. Rozhodčí: Horák – Slabý, Vilímek. ŽK: Studený, A. Uriča – Rádl. Diváci: 80.

SK Sigma U 19: Vajda – Táborský (46. Nguyen), Dohnálek, Pavlíček, Stryk – Michl (63. A. Uriča), Studený, Cahel (83. Jalovičor), Špangr(76. Josefčuk) – Mikulenka, Proniuk. Trenér Tomáš Janotka.

Další články