Zde může být vaše reklama.

Domácí ztráta Devatenáctka SK Sigma prohrála s Brnem

Devatenáctka SK Sigma prohrála s Brnem

foto: Petr Pelíšek

22. 04. 2023 - 14:24

Derby se Zbrojovkou Brno nezvládli na stadionu v Řepčíně fotbalisté SK Sigma Olomouc U 19. Po nerozhodném prvním poločase padla devatenáctka o dvě branky.

Sigma se snaží dotáhnout k čelu tabulky, ale bohužel tentokrát v duelu s v pořadí třetím Brnem tahala za kratší konec. Hosté vedli od 9. minuty, pak čtyři minuty před pauzou srovnal Mikulenka. Jenže ani vstup do druhé půlky domácím nevyšel a inkasovali podruhé. Pak mohla Sigma srovnat, velkou šanci měl Amasi. Leč nepovedlo se a Brno třetí brankou, po rohu, pečetilo výhru.

„Nejsem spokojený s výsledkem, jednoznačně. Je to taková hořká porážka. Myslím, že jsme nehráli špatně, ale selhali jsme v klíčových momentech, v defenzivní činnosti v soubojovém chování. Když se nechápe několikrát lacino odstavit od míče, tak Zbrojovka, jako silný tým z třetího místa, to využije. My jsme navíc své šance neproměnili,“ řekl trenér SK Sigma Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc U19 – FC Zbrojovka Brno U19 1:3 (1:1)

Branky: 41. Mikulenka – 9. a 51. Kopr, 73. Hamza. Rozhodčí: Antoníček – Labaš, Fuchs. ŽK: Mikulenka – Toman, Podkalský, Srba. Diváků: 80.

SK Sigma U19: Koutný – Michl (84. Zahradníček), Pavlíček, Kubát, Stryk (60. Amasi) - Uriča (68. Špangr), Jalovičor (84. Táborský), Cahel, Studený, Nguyen - Mikulenka (68. Huňa). Trenér Tomáš Janotka.

Další články