Zde může být vaše reklama.

To je válec! Devatenáctka SK Sigma smetla třetí Příbram

Devatenáctka SK Sigma smetla třetí Příbram

foto: Petr Pelíšek

25. 10. 2019 - 15:55

Týmu SK Sigma Olomouc U 19 se na podzim mimořádně daří. Dnes v předehrávce 12.kola celostátní ligy staršího dorostu devatenáctka potvrdila pozici lídra tabulky, když na hřišti v pořadí třetí Příbrami vyhrála drtivě 5:2. Hattrick vystřílel útočník Lukáš Galus, dvě branky dal forvard Jáchym Šíp.

Sigma rozhodla zápas bleskově. Ještě dřív, než stačili domácí říct Litavka, bylo hotovo. Hanácký vstup do utkání byl drtivý. V 6. minutě se trefil Šíp. V 15. proměnil pokutový kop Galus, který minutu poté zvyšoval na tři k nule. Po půlhodině hry se Příbrami podařilo dát kontaktní gól. Ale pět minut před pauzou proměnil Galus další penaltu, zkompletoval hattrick a zase to bylo o tři. Čtrnáct minut po přestávce dal pátou olomouckou branku Šíp a to už bylo definitivně jasné, že všechny tři body pojedou na Hanou. V poslední minutě pak ještě domácí prohru korigovali, což ovšem hostům nemohlo nějak výrazněji zkazit radost.

1.FK Příbram U 19 – SK Sigma Olomouc U 19 2:5 (1:4)

Branky: 31. a 90. Dolejš - 15. (pen.), 16. a 40. (pen.) L. Galus, 6. a 59. Šíp. Rozhodčí: Hocek – Szikszay, Schořovský. ŽK: Nováček. Diváci: 60.

SK Sigma U 19: R. Vítek - Twardzik, Sklenář, Bednár, Slavíček - Daněk, Nováček, Hapal (63. Uriča), Vymětalík (69. Hausknecht) - L. Galus, Šíp (75. Šidlík). Trenér Tomáš Janotka.

Další články