Zde může být vaše reklama.

Smolný zápas Devatenáctka SK Sigma zakončila podzim prohrou

Devatenáctka SK Sigma zakončila podzim prohrou

foto: Petr Pelíšek

12. 11. 2022 - 14:11

Poslední zápas podzimu hrál dnes tým SK Sigma Olomouc U 19 doma na stadionu v Řepčíně proti Jihlavě. Devatenáctka derniéru nezvládla, soupeři podlehla o gól.

Na první branku nakonec pětigólového zápasu se čekalo poměrně dlouho. Padla osm minut před pauzou a bylo to do olomoucké sítě. Šest minut po přestávce Sigma srovnala, po rohovém kopu se trefil hlavou Dohnálek. V 56. minutě Jihlava zase vedla. Rozhodčí Hurych nepochopitelně neodpískal faul na domácího zadáka a pak naopak penaltu proti Sigmě, kterou hosté proměnili. V 64. minutě měl vyrovnání na noze Studený, ale o kousek minul pravou tyčku. Vzápětí se hostům povedlo po rohu přidat třetí gól. Závěr byl rušný. Třináct minut před koncem dal na dva tři Mikulenka. Pak měly oba celky nějaké šance, ale stav už se nezměnil.

„Mrzí mě, že jsme se nerozloučili s podzimem vítězně. Jihlava ukázala, že je nebezpečná směrem dopředu. V utkání byly momenty, které byly klíčové pro to, jestli se vítězství přelomí na jednu nebo druhou stranu. Byli jsme k tomu blízko, ale bohužel některé situace v utkání nebyly v náš prospěch,“ řekl trenér SK Sigma U 19 Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc U 19 – Jihlava U 19 2:3 (0:1)

Branky: 51. Dohnálek, 77. Mikulenka- 37. Raus, 56. (pen.) Och, 66. Záhradník. Rozhodčí: Hurych – Poláček, Štipčák. Diváci: 100.

SK Sigma U 19: Koutný – Pavlíček, Dohnálek, Stryk – A. Uriča (66. Táborský), Jalovičor, Cahel, Studený, Špangr (46. Stašák) – Mikulenka, Nguyen (66. Proniuk). Trenér Tomáš Janotka.

Další články