Zde může být vaše reklama.

Domácí výhra Devatenáctka SK Sigma zdolala Pardubice

Devatenáctka SK Sigma zdolala Pardubice

foto: Petr Pelíšek

21. 10. 2023 - 14:21

Výhru z kategorie last minuty uhráli fotbalisté SK Sigma Olomouc U 19 doma v utkání s Pardubicemi. Když neproměnili několik šancí, rozhodl o vítězství minutu před koncem střídající Kryštof Judas.

Hanáci na tom byli o něco lépe v herním projevu a také ve vytváření vyložených šancí. Ale poměrně dlouho se jim nedařilo nějakou proměnit. Ve druhém poločase pomohlo hostům dvakrát břevno, nakonec se štěstí přiklonilo na olomouckou stranu. Minutu před konce zapadla do brány tečovaná střela Judase.

„Myslím si, že jsme měli už v prvním poločase několik šancí na to, abychom dali gól. Ve druhém tam bylo břevno a ve finále gól po střele Judase. Jsme rádi hlavně za to vítězství, protože v tabulce se pohybujeme tam, kde se nechceme pohybovat. A chtěli jsme navázat na důležitou výhru ze Slovácka. Chtěli jsme to doma potvrdit, obzvlášť když jsme předtím doma třikrát v řadě prohráli. Jsem rád, že jsme to konečně zvládli vítězstvím, s nulou vzadu a připsali jsme si důležité body,“ řekl Jan Krajčovič, trenér SK Sigma U 19.

SK Sigma Olomouc U 19 – Pardubice U 19 1:0 (0:0)

Branka: 89. Judas. Rozhodčí: Pospíšil – Mayer, Konvička. ŽK: Jalovičor – Rolenec, Brož, Halda. Diváci: 100.

SK Sigma u 19: Mazur – Táborský, Kubát, Pavlíček, Macharáček – A. Uriča (64. Nguyen), Jalovičor, Zahradníček, Huňa (90+2Kolařík), Stryk (82. Judas)– Proniuk (64. Nechvátal). Trenér Jan Krajčovič.

Další články