Zde může být vaše reklama.

Brankostroj na úvod Dorostenky SK Sigma smetly Vyškov

Dorostenky SK Sigma smetly Vyškov

foto: Petr Pelíšek

13. 09. 2023 - 15:34

Do nového soutěžního ročníku vstoupily dorostenky SK Sigma Olomouc úspěšně. Na stadionu v Kožušanech nastřílely Vyškovu v prvním kole druhé ligy třiadvacet branek. I přesto nebyl trenér s výkonem spokojený.

„Na úvod sezóny nás čekal soupeř, o kterém jsme věděli, že by nás neměl nijak potrápit. Od začátku jsme měli zápas pod kontrolou a rychle se ujali vedení a soupeře k ničemu nepustili. I přes jasný průběh zápasu a velké množství vstřelených branek nejsme spokojeni s předvedeným výkonem. Musíme se zlepšit, více zapojit kombinační hru a zapracovat na individuálních schopnostech jednotlivých hráček, které i v takto jednoduchém zápase nepodali to, co jsme od nich očekávali,“ řekl trenér SK Sigma Ladislav Špaček

„Sice jsme vyhrály vysoko, ale chtělo by to kombinačnější hru, než jsme předvedly. Byl to první ligový zápas s nováčkem, ovšem potřebujeme se sehrát na silnější soupeře, na které nám tento styl hry nebude stačit,“ řekla záložnice Zuzana Sasáková.

SK Sigma Olomouc WU 18 - Vyškov WU 18 23:0 (13:0)

Branky: 3., 7., 9., 16., 24 a 32. Veselá, 27. a 50., 53. a 72. Coufalová, 39., 42., 60. a 70. Šmejkalová, 12., 29. a 49. Ježová, 5. Pinkavová, 26. Sasáková, 55. Radičová, 59. Vyvážilová, 80. Přidalová, 81. Dostalíková. Rozhodčí: Zdražil – Zbořil, Bartek.

SK Sigma: Vrobelová, Sobarňová – Dostalíková, Štěpánová, Sasáková, Pinkavová, Veselá, Konečná, Šmejkalová, Radičová, Ježová, Vyvážilová, Coufalová, Vičarová, Šafářová, Opravilová, Přidalová. Trenér Ladislav Špaček.

Další články