Zde může být vaše reklama.

Nevyšlo to Fotbalisté SK Sigma B remizovali s Varnsdorfem

Fotbalisté SK Sigma B remizovali s Varnsdorfem

foto: Petr Pelíšek

16. 04. 2023 - 14:35

Zápas dvou odlišných poločasů odehráli fotbalisté SK Sigma Olomouc doma s Varnsdorfem. V první půlce byli lepší oni, ve druhé jejich soupeř a tak se nakonec na Andrově stadionu v zápase 22. kola druhé nejvyšší soutěže dělily body.

Sigma začala velmi dobře a na obranu hostů se valil jeden útok za druhým. Tlak vyústil v pokutový kop, který se pískal za zákrok Kouřila na Kramáře. Penaltu proměnil Galus a Hanáci od 11. minuty vedli. Varnsdorf s velkým štěstím přežil první půlhodinku jen s jednou inkasovanou brankou. Pak šel po zaváhání defenzivy sám na Stoppena Tanko, ovšem naštěstí pro Sigmu minul. Deset minut před pauzou pak neuspěl sám proti brankáři Uriča. Po změně stran Sigma vypadla z role a už se jí směrem dopředu prakticky nic nedařilo. Na druhé straně ale defenziva byla pevná a pracovala dobře. Až do 80. minuty. V té po zbytečném rohu hosté srovnali.

„Bylo to kvalitní utkaní, myslím i divácky zajímavé. Vstoupili jsme do zápasu dobře, byli jsme hodně aktivní. Škoda, že jsme nezvýšili Uričou na dva nula, hosté tam však měli také velkou šanci. Ve druhém poločase si náš náročný způsob hry vynutil střídání a noví hráči se chvíli rozkoukávali. U inkasovaného gólu mě mrzí, že jsme roh, ze kterého branka padla, vyrobili v podstatě sami. V domácím prostředí je to pro nás ztráta dvou bodů,“ řekl Augustin Chromý, trenér SK Sigma B.

SK Sigma Olomouc B – FK Varnsdorf 1:1 (1:0)

Branky: 11.(pen.) Galus  – 80. Tanko. Rozhodčí: Raplík – Dohnálek, Bureš. ŽK: Galus, Mikulenka - Kouřil. Diváci: 227.

SK Sigma B: Stoppen – Hadaš, Bednár, Poulolo, Galus – F. Uriča (71. Grečmal), Dele, Slaměna, Langer (61. Fabiánek), Šíp (71. Mikulenka) – Kramář (61. Fiala). Trenér Augustin Chromý.
Varnsdorf: Vaňák – Richter, Kouřil, Zbrožek (84. Penc), Kurka (71. Švanda) – Schön, Bláha, Ondráček (63. Dufek), Samko (84. Kubista), Osmančík (63. Rudnyckyj) – Tanko. Trenér Miroslav Holeňák.

Další články