Zde může být vaše reklama.

Jediný zápas doma Fotbalisté SK Sigma hrají přípravu ve Zlíně

Fotbalisté SK Sigma hrají přípravu ve Zlíně

foto: Petr Pelíšek

06. 01. 2023 - 16:02

Jen čtyři přípravná utkání mají v plánu fotbalisté SK Sigma Olomouc. Z toho pouze jedno sehrají na území České republiky. Bude to první lednovou sobotu ve Zlíně (11.00). Pak Hanáci vyrazí na herní soustředění do Turecka, kde je čekají tři utkání. A poslední sobotu v měsíci už je čeká první zápas jarní části FORTUNA:LIGY.

Sigma ve Zlíně představí prozatímní dvě posily, v týdnu klub oznámil hostování záložníka Jana Fortelného ze Sparty a přestup útočník Jakuby Přichystala z brněnské Zbrojovky. „V tomto týdnu jsme navázali na desetidenní blok, který kluci absolvovali už v prosinci. Plynule jsme pokračovali v plánu. Sobotním utkáním končí blok, v němž jsme se i na základě vyhodnocení testů zaměřili na rozvoj kondičních parametrů našich hráčů,“ řekl Jiří Saňák, asistent trenéra SK Sigma s tím, že proti Zlínu nastoupí všichni hráči, kterým to umožní aktuální zdravotní stav.

Utkání FC Trinity Zlín versus SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 7. ledna od 11.00 ve Fotbalovém areálu Vlastimila Marečka.

Další články