Zde může být vaše reklama.

Remíza v přípravě Fotbalisté SK Sigma hráli nerozhodně s Dány

Fotbalisté SK Sigma hráli nerozhodně s Dány

foto: Petr Pelíšek

03. 02. 2024 - 15:02

Generálka na ligové jaro se fotbalistům SK Sigma Olomouc povedla částečně. Na herním soustředění v Turecku Hanáci neporazili dánský Vejle BK, duel skončil nerozhodně jedna k jedné.

V prvním poločase toho moc k vidění nebylo, také skončil bezbrankovou remízou. Ve druhém byla o něco aktivnější Sigma, ale dlouho se nemohla brankově prosadit. Také proto, že gól Juliše rozhodčí neuznal pro ofsajd. Pět minut před koncem se pak Hanáci dostali do vedení, pokutový kop za faul na Štěpána Langra proměnil Signhateh. Dánům se potom povedlo v nastaveném čase srovnat.

„Důležitost výsledků přijde hlavně v sezóně, dnes jsme ale zklamaní. Chtěli jsme soustředění zakončit vítězně. Jednoduchou matematikou to dnes bylo šest nula na čisté šance, výsledek je ale jedna jedna. Soupeř dal gól ze střely, která byla tečovaná, jinak ani nešla na bránu. My jsme své šance zahazovali, proto nejsme vítězní," řekl Václav Jílek, trenér SK Sigma.

SK Sigma Olomouc – Vejle BK 1:1 (0:0)

Branky: 85. (pen.) Signhateh – 90. Lind.

SK Sigma: Macík - Pokorný, Beneš (61. Vraštil), Novák – Chvátal (61. Křišťál), Zorvan (61. Langer), Breite (80. Dele), Pospíšil (46. Ventúra), Sláma – Juliš (61. Singhateh), Vodháněl (61. Amasi). Trenér Václav Jílek.

Další články