Zde může být vaše reklama.

Budou ladit formu Fotbalisté SK Sigma odjeli na herní soustředění

Fotbalisté SK Sigma odjeli na herní soustředění

foto: Petr Pelíšek

09. 07. 2023 - 10:37

Na soustředění do maďarského Büku vyrazili dnes po ránu fotbalisté SK Sigma Olomouc. Trenér Václav Jílek nominoval šestadvacet jmen – tři brankáře a třiadvacet hráčů do pole. Ve výpravě nechybí ani Antonín Růsek, který stále pokračuje v rehabilitaci zraněných zad, ani Jan Navrátil, který pro zranění dosud v přípravě nehrál. Olomoučtí na soustředění odehrají dva zápasy - s rakouským Rapidem Vídeň a maďarským Mezőkövesdi SE.

Kouč Jílek plánuje samosebou především zkvalitňování herní složky. „Celkově to bude hlavně o automatizaci základních věcí. Součinností v obranné fázi, v presinku, ale také automatizace v přechodové fázi a v rozehrávce. Tak abychom byli schopní reagovat na soupeře podle jeho postavení. Také budeme pilovat rozestavení se třemi i čtyřmi obránci,“ uvedl Jílek.

Základnou bude Hanákům maďarské lázeňské město Bük, kde budou i trénovat. Na soustředění je čekají dva zápasy. V úterý 11. července se střetnou v rakouském Kirchschlagu s rakouským Rapidem Vídeň (18.00), v sobotu 15. července pak přímo v Büku nastoupí proti maďarskému Mezőkövesdi SE (17.30).

Kádr SK Sigma pro soustředění:
Brankáři:
Tomáš Digaňa, Matúš Macík, Jakub Trefil
Obránci:
Vít Beneš, Juraj Chvátal, Vojtěch Křišťál, František Matys, Jakub Pokorný, Jiří Sláma, Lukáš Vraštil, Ondřej Zmrzlý
Záložníci
Radim Breite, Ola Dele, Jan Fortelný, Jakub Matoušek, Jan Navrátil, Martin Pospíšil, Denis Ventúra, Jan Vodháněl, Filip Zorvan
Útočníci
Lukáš Juliš, Denis kramář, Yunus Muritala, Jakub Přichystal, Antonín Růsek, Pavel Zifčák

Další články