Zde může být vaše reklama.

Juliš dal zase gól Fotbalisté SK Sigma poslední přípravu vyhráli

Fotbalisté SK Sigma poslední přípravu vyhráli

foto: Petr Pelíšek

16. 07. 2023 - 12:38

Stoprocentní byli v přípravě fotbalisté SK Sigma Olomouc. V posledním utkání na herním soustředění porazili Mezőkövesd SE 2:1. Vyhráli tak šesté ze šesti střetnutí přípravy, v každém z nich se střelecky prosadil útočník Lukáš Juliš, v šesti duelech dal sedm branek.

Aktivní byla od začátku zápasu Sigma. Dobré možnosti měli Juliš (2x) a Sláma. Ve 33. minutě už se Olomoučtí dostali do vedení. Domácí chybovali v rozehrávce a Juliš potvrdil dobrou střeleckou formu, kterou v přípravě držel. Další šance pak Hanáci neproměňovali. A v 73. minutě je za to Maďaři ztrestali, bylo srovnáno. Sedm minut před koncem pak vrátil vedení Sigmě Vodháněl.

„Myslím si, že tohle utkání jsme měli plně pod kontrolou. Škoda, že to neskončilo větším rozdílem. Šance jsme na to měli, výsledek úplně neodpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Kluci výborně zareagovali na to, co jsme jim vytýkali po posledním zápase. Myslím si, že jsme se zase posunuli o kousek dál,“ řekl Jiří Saňák, asistent trenéra SK Sigma.

Mezőkövesd SE – SK Sigma Olomouc 1:2 (0:1)

Branky: 73. Dražič - 33. Juliš, 83. Vodháněl.

SK Sigma: Macík (60. Trefil) – Vraštil (46. Pokorný), Beneš (60. Matys), Zmrzlý (60. Matoušek)  – Chvátal (60. Křišťál), Ventúra (60. Dele), Breite (60. Zorvan), Pospíšil (60. Fortelný), Sláma (46. Navrátil) – Zifčák (46. Vodháněl), Juliš (60. Kramář). Trenér Václav Jílek.

Další články