Zde může být vaše reklama.

Příprava s prvoligistou Fotbalistky Sigmy podlehly Dukle

Fotbalistky Sigmy podlehly Dukle

foto: Petr Pelíšek

11. 08. 2019 - 16:25

Fotbalistky SK Sigma Olomouc hrály dnes v Kožušanech další přípravný zápas na nový soutěžní druholigový ročník. A soupeře měli těžkého, pražská Dukla je družstvo z nejvyšší soutěže, první liga navíc začíná mnohem dříve, než-li druhá. Což se na hrací ploše projevilo. Sigma prohrála o tři branky.

Týmu Sigmy se tentokrát tolik nedařilo směrem do ofenzivy, jako před týdnem v duelu proti Bratislavě. Což bylo dáno také kvalitou soupeře, který dokázal tvrdě trestat každou chybu. V prvním poločase využil dvě, ve druhém ještě jednu, čtvrtou brankou Pražanky přidaly z přímého kopu. V 75. minutě zmírnila domácí porážku Bulavová.

„Věděli jsme, že to bude zase o level výš než Bratislava, s kterou jsme hráli minulý týden. Přijel prvoligový mančaft a bylo to poznat. Ale rozdíl jsme se snažili nahradit agresivitou v soubojích, v pohybu bez míče. To bylo tentokrát už lepší, na druhou stranu nás srazily hrubé osobní chyby, inkasovali jsme laciné branky. Musíme se z toho poučit, pro holky je největší škola do budoucna to, že hrají proti silnějším a silnějším soupeřům. Jen to nás posune,“ řekl trenér SK Sigma Ondřej Fojtík.

SK Sigma Olomouc – FK Dukla Praha 1:4 (0:2)

Branka Sigmy: 75. Bulavová.

SK Sigma: Bednaříková - Dorotovičová, Houdková, Holcová, Vykopalová - Brudná - Vajdíková, Bulavová, Tomešová, Makošová - Skupinová. Střídaly: Halgašová, Knápková, Smolíková, Koudelková, Pěrušková, Večeřová, Špunarová, Zahradníčková. Trenér Ondřej Fojtík.

Další články