Zde může být vaše reklama.

Elin se loučila gólem Fotbalistky SK Sigma neměly s Duklou potíže

Fotbalistky SK Sigma neměly s Duklou potíže

foto: archiv redakce

06. 04. 2024 - 22:00

V předposledním kole právní fáze sezóny 2. ligy hrály fotbalistky SK Sigma Olomouc v Kožušanech proti Dukle Praha. Soupeře bez větších potíží porazily jasně 3:0, když první branku dala Švédka Elin Berggrenová, proto kterou to byl poslední domácí zápas. V klubu již totiž končí.

Ještě před utkání se zástupci SK Sigma a Olomouckého kraje rozloučili s Elin Berggrenovou a poděkovali jí za služby, které pro klub odvedla. A symbolicky to byla právě ona, kdo poslal Hanačky do vedení. To bylo ve 22. minutě. Za další čtyři si dala Dukla vlastní branku. A minutu před koncem dala na tři k nule Veselá. Po změně stran už si Sigma je v poklidu hlídala jasnou výhru.

„Zápas hodnotím velice kladně. Poučili jsme se z chyb, které jsme dělali minulý týden v Hradci Králové. Začali jsme důrazně, prvních patnáct minut soupeře v podstatě nepustili za polovinu. Tlačili jsme, trošku nás zlobila koncovka. Ale vypracovali jsme si hodně šancí z rohových kopů, z nichž padly všechny tři góly. Třetí gól dala Natálie Veselá, u které jsme moc rádi, že se nepotvrdilo podezření na vážné zranění a předčasný konec sezony,“ řekl trenér SK Sigma Lubomír Nedvěd.

SK Sigma Olomouc – FK Dukla Praha 3:0 (3:0)

Branky: 22. Berggrenová, 26. vlastní Kučerová, 44. Veselá. Rozhodčí: Koryčanská – Dytková, Vališová. ŽK: Berggrenová. Diváků: 150.

SK Sigma: Schovajsová – Planičková (57. Radičová), Štěpánová, Berggrenová, Kotalová (78. Pinkavová) – Barošová, Kvapilová, Baštincová, Ka. Hegrová (57. Novotná) – Veselá (78. Rédová), Kr. Hegrová. Trenér Lubomír Nedvěd.

Další články